Instagram
na večeru u bijelom

Maja Šuput Korčulom šeta u vjenčanici koju zbog njezine lude ideje nitko nije ni dobro vidio

Haljinu čiji dizajn potpisuje Aleksandra Dojčinović prvi smo puta imali priliku vidjeti kada je popularna glazbenica objavila da se udaje pozirajući sa suprugom na pješčanoj plaži dalekih Maldiva.

Ovo ljeto posebno je za pjevačicu Maju Šuput koja se zadnjih godina nije ni približno kao sada toliko dugo odmarala na moru.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Mr. & Mrs. Tatarinov

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Tada je radila koncerte diljem obale i nije imala vremena za guštanje. Ipak, zbog situacije s koronavirusom usporila je tempo i u društvu supruga Nenada i bliskih prijatelja zaputila se na Korčulu, a sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama ondje doista uživa. Štoviše, u jednoj od svojih posljednjih objava priznala je kako je ovo "najopuštenije ljeto ikad" i zato se odlučila prošetati u svojoj vjenčanici koju nitko na njezinom vjenčanju u Istri nije dobro vidio.

"Svaka haljina ima svoju priču pa tako i ova... Ovo je moja treća vjenčanica koju je za mene radila moja draga Lei Lou by Alex. Trebala sam je nositi ujutro nakon vjenčanja na "white pool partyju " i obukla sam ja nju, no nije mi palo na pamet da se u njoj slikam već mi se puno boljom idejom činilo da se s ekipom odmah bacim u bazen. Ono što je najvažnije, ostavila mi je sjećanje na ludi tulum", objasnila je Maja.

Čitajte i:

Prvi ples, interijer, torta, minica... Iznenađenjima sa svadbe Maje Šuput i Nenada Tatarinova nema kraja

Udala se Maja Šuput: Pjevačica nosila raskošnu vjenčanicu koju je kreirao Modni mačak

Danas je dan kraljice svadbi: Pogledajte bijelu haljinu u kojoj je zablistala Maja Šuput

Linker
18. travanj 2024 03:26