JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA
Najljepši dar

‘Malcom‘ iz hit serije postao tata! Sa suzama u očima pohvalio se sretnom viješću: ‘Jako ga volim‘

Uzbuđeni otac objavijestio je fanove da je postao otac malenoga dječaka, no on i supruga još uvijek kriju njegovo ime.

Uzbuđeni otac objavijestio je fanove da je postao otac malenoga dječaka, no on i supruga još uvijek kriju njegovo ime.

Gluma Frankie Muniz, zvijezda serije ‘Malcom u sredini‘, postao je otac. Njegova supruga Paige Price rodila je zdravog dječaka, a sretnom viješću glumac se odmah pohvalio na Instagramu.

Čitajte i: Tajno vjenčanje zvijezde serije ‘Malcolm u sredini: ‘Uvijek sam mislio da je to takav kliše‘

"Ja sam tata, ekipa! Jako volim svog sina i svoju suprugu", rekao je Muniz u videu koji je podijelio na Instagram storyju, držeći svog sina u rukama.

Iako nije otkrio koje mu je ime nadjenuo, glumac je vidno uzbuđen zbog prinove, a u očima su mu se nazirale i suze. Vijest da očekuju dijete, supružnici su objavili u rujnu prošle godine, no tada nisu željeli otkriti spol. Ipak, nisu izdržali pa su mjesec dana kasnije s obožavateljima podijelili da će u njihovu obitelj stići dječak.

Čitajte i: ‘Malcom‘ više nije tako mali! Nakon tajnog vjenčanja, zvijezda hit serije uskoro će otkriti čari roditeljstva

Na simpatičnoj fotografiji koju su objavili na Instagramu okruženi su dragim osobama i balonima u obliku riječi "baby boy", odnosno "dječačić‘.

Prvotnu vijest o prinovi par je obznanio na YouTubeu:

"U posljednje četiri i pol godine Paige i ja zajedno smo iskusili toliko nevjerojatnih stvari. Proputovali smo svijet i doživjeli brojne stvari za koje se pružaju prilike jednom u životu. Iako još uvijek vjerujemo da nas mali trenuci između velikih čine najsretnijima, ništa se ne može usporediti sa slušanjem otkucaja srca vaše bebe ", rekao je tada Muniz.

On i Price vjenčali su se točno četiri godine od njihovog prvog susreta, 21. veljače 2020. Iako prije nije vjerovao u brak, zbog Paige je bio spreman napraviti sve.

"Svaki trenutak koji se dogodio 21. veljače bio je savršen. Od trenutka kada smo se zajedno probudili i iskočili iz kreveta bodreći jedno drugoga, pomaganje našem organizatoru vjenčanja u posljednjim pripremama pa sve do trenutka kada sam sa svojom najboljom prijateljicom, držeći je čvrsto za ruku, krenuo do oltara, a sve uz naše najbliže prijatelje i obitelj. Sve je bilo kako smo sanjali. Uvijek sam mislio da je to takav kliše kada ljudi kažu da im je njihov dan vjenčanja bio najbolji dan u životu, no moj je doista to bio", otkrio je svojedobno Frankie Muniz

Linker
26. travanj 2024 13:33