drugo dijete na putu

Mali Arthur dobit će brata: U idiličnu obitelj Pippe Middleton stiže još jedna bebica

Teška i izazovna godina donijela je lijepe vijesti u dom Pippe Middleton. Prinčevi George i Louis te princeza Charlott, dobit će još jednog bratića ili sestričnu!

Mlađa sestra Kate Middleton, Pippa, ponovno je u drugom stanju. 37-godišnja Pippa, koja sa suprugom 45-godišnjim Jamesom Matthewsom već ima dječaka Arthura, u teškoj 2020. doznala je lijepe vijesti. Trudna je po drugi put.

"Pippa i James su oduševljeni, to je predivna vijest u razočaravajućoj godini. Cijela obitelj slavi!", izjavio je izvor blizak paru za časopis People.

Pipa i James vjenčali su se na proljeće 2017. godine, a njezini nećaci princ George i malena Charlotte sudjelovali su u ceremoniji. Tada su izjavili kako se vesele širenju obitelji te mirnom, obiteljskom životu.

image
Pippa i james vjenčali su se 2007. godine
Shutterstock Editorial/Profimedia

Prije dvije godine Pippa je rodila dječaka po imenu Arthur, u istoj bolnici u kojoj je njezina sestra Kate rodila svoje troje djece, a tijekom cijele trudnoće bila je iznimno aktivna te izvještavala fanove o svojoj prehrani i treninzima.

Još nije poznato u kojem će mjesecu bebica stići na svijet i kojeg je spola, no fanovi su uvjereni da će mama Pippa i ovaj put izvještavati fanove putem časopisa Waitrose Weekend, u kojem piše kolumnu.

Priča kao iz bajke

Upoznavanje Pippe Middleton i Jamesa zvuči kao radnja nekog romantičnog filma. Par se upoznao na Karibima, točnije u mondenom ljetovalištu St.Barts, u hotelu Eden Rock, koji u svojem vlasništvu imaju njegovi roditelji.

Odmah su se svidjeli jedno drugome, no ostali su samo dragi poznanici sve dok Pippa nije prekinula dugogodišnju vezu s igračem kriketa Alexom Loudonom.

image
Idiličnom vjenčanju prethodile su godine poznanstva i bliskog prijateljstva
Shutterstock editorial/Profimedia

Pippa se tada nekoliko puta našla na večeri s Jamesom, no 2013. prohodala je s brokerom Nicom Jacksonom, što je zaustavilo šuškanja o vezi s Matthewsom.

Kad je nakon dvije godine prekinula vezu s Nicom, James je ponovno bio tu za svoju dugogodišnju simpatiju te se napokon razvila ljubav koja se godinama zahuktavala.

2016. zajedno su ljetovali na St.Bartsu i uživali u čarima otoka i romantičnim večerama, a već 2017. stali pred oltar. Ostalo je povijest!

Linker
19. travanj 2024 01:24