Obiteljsko popodne

Mama Franka ima puno posla oko sina Viktora: Maleni veselo trči špicom, dok ga ona neumorno lovi

Otkako je prohodao, sin Franke Batelić i Vedrana Ćorluke voli istraživati sve što mu se nađe na putu. Sunčano vrijeme pjevačica je iskoristila za druženje u centru Zagreba, no ono nije moglo proći bez Viktora u centru pažnje.

Domaću pjevačicu Franku Batelić ne možemo tako često vidjeti na špici, no ni ona nije odoljela izaći na sunce u centru Zagreba. Prošli put kada smo je vidjeli bila je u društvu sina Viktora i svekrve Anđe Ćorluke, a sada joj se u šetnji s malenim pridružila prijateljica.

Čitajte i: Prvi izlazak na špicu sa sinom: Trendi mama Franka Batelić u šetnju je povela i svekrvu

Iako je vani sve više sunca, zrak je još uvijek vrlo hladan pa se Franka "zabundala" u cool bomber jaknu maslinaste boje i oversize kroja. Ostatak outfita također je bio sportski - široke traperice koje se ponovno nose i traper košulja odlično su upotpunile jaknu, kao i kožnate Nike tenisice i sunčane naočale.

image
Franka je na špici odlučila popiti kavu u društvu sina i prijateljice.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Mali Viktor također je bio odjeven po "posljednjoj modi". Kako njegova mama jako voli modu i pazi na svaki detalj, ne čudi da i njemu priušti samo najbolje. U futranoj jaknici, kariranim hlačama i minijaturnim Adidasicama izgledao je vrlo simpatično i slatko.

Čitajte i: Franka i Ćorluka konačno u luksuznom domu: Urbana vila u centru s okućnicom ima oko 1500 kvadrata

Kako je Viktor nedavno prohodao, sada ne miruje ni sekunde već voli sve istražiti pa mama Franka ima pune ruke posla s njim, što se i vidi na fotografijama. Svaki izlazak je izazov, no maleni se ničega ne boji, što je Franka otkrila i na svom Instagramu dok su još bili u njezinom rodnom Rapcu.

Čitajte i: Čeka ih selidba u luksuzni dom, a dotad uživaju konačno zajedno: Nitko sretniji od Franke

Inače, Franka se sa suprugom Vedranom i sinom konačno uselila u novi dom koji se gradio pune tri godine. Smješten je na jednom od brežuljaka, iznad poznatog zagrebačkog Britanskog trga, a riječ je o urbanoj vili s okućnicom koja ima oko 1500 kvadrata.

Sa selidbom su započeli početkom siječnja, a Franka se već nekoliko puta suptilno pohvalila novim domom na svom Instagram profilu. Prema procjenama medija, vrijednost vile je oko 15 milijuna kuna.

Linker
04. travanj 2024 15:06