minimalna brzina

Marijana Batinić ima novu ‘pilu‘: Zagrebačkom špicom u sandalama na petu provozala se na romobilu

Na Instagramu se Marijana pohvalila novim prijevoznim sredstvom, a naš fotoreporter ulovio ju je u ‘điru‘. Nije se skidala iz visokih potpetica, no napisala je kako se držala minimalne brzine.

Voditeljica Marijana Batinić ukrala je svu pozornost na zagrebačkoj špici. Provozala se na električnom romobilu, a njezin ležeran outfit - lanena košulja, sako, traperice i sandale na petu, dokaz su da Marijana u odjevnim kombinacijama ne odstupa i kad ide pokoji kilometar na sat više. I na svom Instagram profilu pohvalila se novom "pilom", a jedna obožavateljica primijetila je da Marijana "vozi" i u štiklama, odnosno sandalama na petu.

image
Voditeljica Marijana Batinić u ‘điru‘
DAMJAN TADIC/CROPIX

Priznala je kako nije vozila znatno brže od pješačkog tempa jer se bojala pada i ozljeda, no jedan od komentara ispod fotografije sigurno je ohrabrio poznatu voditeljicu.

"Ti si uvijek bila hrabrica, zato ubaci u sportsku brzinu i ne daj se", napisala joj je obožavateljica. No Marijana je oprezna, a kako i ne bi bila kada ima dvije djevojčice oko kojih mora svakodnevno trčkarati. Starija Ena ovog je rujna krenula u prvi razred, a mlađu Rozu krstili su u kolovozu.

"Sa strahom i brigom liježem i budim se. Vjerujem da je tako većini roditelja", komentirala je Marijana za Gloria.hr o prvoj školskoj godini starije kćeri koja joj je, između ostalog, priznala i kako ima malu tremu.

image
Provozala se zagrebačkom špicom
DAMJAN TADIC/CROPIX

Čitajte i: Prvašići poznatih prvi put u školskim klupama: ‘Sa strahom i brigom liježem i budim se. Vjerujem da je tako većini roditelja‘

"Baš tako se izrazila. Ne poznaje nikog tko će ići u njezinu školu, ali mi se nije žalila da je zabrinuta kako će se uklopiti u novu sredinu. Više ju muči neizvjesnost, to što ne može do kraja zamisliti što škola nosi sa sobom", rekla je Marijana.

Čitajte i: Marijana Batinić krstila kćer Rozu, odabrala je i isti restoran kao i za stariju Enu: Kume su joj dvije poznate dame

Linker
15. travanj 2024 04:24