MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
okrenuo se

Matthew Perry dugo se borio s ovisnosti, sad želi novi početak, a bivša mu poručuje: ‘Zaslužio si!‘

Zvijezda serije "Prijatelji" Matthew Perry odlučio se fokusirati na mirniji privatni život i počeo je stvarati ozbiljne planove...

Zvijezda serije "Prijatelji" Matthew Perry odlučio se fokusirati na mirniji privatni život i počeo je stvarati ozbiljne planove...

Nekada je glumac Matthew Perry izlazio s nekim od najljepših žena svijeta. Na listi njegovih bivših djevojaka nalaze se Julia Roberts, Neve Campbell, Yasmine Bleeth, Heather Graham, Lauren Graham (najpoznatija kao Lorelai iz serije "Gilmorice"), Lizzy Caplan i mnoge druge poznate dame, no s ni jednom od njih nije ostvario vezu koja bi ga odvela do oltara.

Perryjeva dugogodišnja borba s alkoholom svima je dobro poznata, i zbog toga i nije bio materijal za ozbiljnu vezu. No, nedavno je časopis People donio vijest da je 51-godišnji Matthew zaprosio svoju djevojku 29-godišnju Molly Hurwitz.

image
Matthew je svoju djevojku zaprosio, jer mu je donijela mir...
WAGNER AZ/ANDR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA WAGNER AZ/ANDR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Odlučio sam ju zaprositi", izjavio je glumac za People te dodao: "Srećom, hodam s najdivnijom ženom koja se trenutno nalazi na kugli zemaljskoj", romantičan je glumac koji je očito sedmom nebu. U stabilnoj romantičnoj vezi s Molly Hurwitz je dvije godine, to je bilo dovoljno da poželi da postane njegova supruga.

Tabloidima se javila njegova bivša djevojka koja je rekla da glumac želi što brže zasnovati obitelj nakon pakla ovisnosti, a najveća želja mu je da postane otac.

Kayti Edwards je ostala prijateljica s Perryjem nakon romanse i za The Sun je otkrila njegove namjere. "Oduvijek se želi ostvariti kao suprug i otac. Sretna sam što je to napokon i pronašao u svojoj partnerici", rekla je Kayti koja je sigurna da će mu to biti najveći motivator u tome da pobjedi ovisnost.

image
Pred oltar je stao samo kao Chandler...
SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

"Molly i dijete će biti njegovo utočište. Mislim da će promisliti dva puta prije nego ponovno pomisli na piće. Ima 51 godinu, mislim da treba iskusiti tu sreću, biti u braku i imati djecu, a znam da djecu obožava.", dodala je.

image
Uloga u Prijateljima mu je donijela svjetsku slavu...
FOTOGRAFIJE: LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

"Uvijek sam mislila da će ostati vječiti neženja, nikad se do sada nije poželio skrasiti. Njegove romantične veze na samom početku oduvijek su imale rok trajanja. Uvijek mi se činilo da ima strah od vezivanja", rekla je njegova prijateljica koja pozdravlja njegovu promjenu.

Linker
26. travanj 2024 01:41