Pobjednik treće sezone The Vocie Hrvatska Vinko Ćemeraš sa svojim mentorom Davorom Gopcem.
 Darko Tomas / CROPIX / CROPIX
Na Dan zagrebačkih maturanata

Mentor i učenik zajedno na stageu: Davor Gobac i Vinko Ćemeraš pripremaju koncert za pamćenje

U povodu Dana zagrebačkih maturanata, Psihomodo Pop i pobjednik ovogodišnjeg showa 'The Voice' Vinko Ćemeraš održat će online koncert u četvrtak, 28. svibnja u I. gimnaziji.

Koncert će se održati u 19 sati u kino dvorani I. gimnazije, a prenosit će se uživo (stream) na portalima Jutarnjeg lista (www.jutarnji.hr) te Večernjeg lista (www.vecernji.hr), priopćio je u ponedjeljak pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.

Pozvao je sve zagrebačke maturante da na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošalju fotografije iz svojih srednjoškolskih i maturantskih dana te poruke koje će se prikazivati uživo tijekom prijenosa koncerta.

Davor Gobac posebno emotivno je doživio finale "The Voicea" u veljači ove godine, kada je Vinko pjevao "Pelin i med". Gobac nije mogao suspregnuti suze, a nosio je originalni šešir Dine Dvornika.

"Užasno mi je drago da je Vinko pjevao 'Pelin i med'. Cijela suradnja bila je krasna. Vinko je jedan 'skuliran' momak i drag dečko, s kojim sam došao do kraja. Nekako, ova pjesma je sve to zaokružila - rekao je Davor, koji je emotivno je zaplakao i jedva od suza dovršio rečenicu."

Sada će mentor Davor Gobac i njegov učenik te pobjednik Vinko Ćameraš održati koncert za pamćenje svim maturantima koji svoj dan moraju slaviti putem online koncerta...

Mia Musulin
Vinko Ćemeraš

Čitajte i:Pobjednik The Voicea Hrvatska nastavlja punom parom: Izbacio prvi singl i spot u čast kralja funka

Gledatelji su odlučili: Novi 'The Voice' Hrvatske je Vinko Ćemeraš!

Psihići zasvirali na čak pet lokacija i poručuju: 'Sve će biti u redu!'

Linker
08. svibanj 2022 09:43