Mila uvijek naglašava da bivšem suprugu puno toga duguje
 Maja Jurović
kakva kraljica

Mila Elegović slavi okrugli rođendan: 'Normalno je da pomognem bivšem suprugu kad mu to treba'

Poznata zagrebačka glumica, koja je razorne udare doživjela u samom centru grada, u stanu bivšeg supruga, fotografa Ivana Balića Cobre, nedavno je proslavila svoj 50. rođendan.

Poznata zagrebačka glumica, koja je razorne udare doživjela u samom centru grada, u stanu bivšeg supruga, fotografa Ivana Balića Cobre, nedavno je proslavila svoj 50. rođendan.

"Veseli me moj rođendan pedeseti, okrugli, ulaz u šesto desetljeće života jer je moj život okej. Izvana može biti ovo, ali iznutra kuca jedna baba i kaže 'Ej, Mila, bok, što ćeš sad?' ",rekla je Mila Elegović za In Magazin koja je osim po glumačkim ostvarenjima, poznata i po glazbenom opusu, a početkom godine ispunila je svoj san i postala showgirl i to, kako ponosno ističe, u najboljim godinama - na pragu pedesete.

Ivan Balić Cobra
Mila u središtu Zagreba nakon potresa

Još prošli tjedan tako je završavala tri mjeseca dugu renovaciju stana koji je stradao u potresu."To je inače stan mog bivšeg muža kojem sam se ja preselila da bi mu bila pri ruci za vrijeme korone jer je on u visokim godinama, i onda se sve to skupa srušilo. Đorđićeva ulica je potpuno devastirana bila i ja sam znala da moram poduzeti sve što je u mojoj moći da stan obnovim", otkrila je Mila.

Biti uz one koji su nam najvažniji u životu, mnogima je bilo jedino važno proteklih mjeseci. Iako su se razveli još prije 14 godina, za nju je to upravo bivši suprug, fotograf Ivan Balić Cobra.

"Normalno je da uvijek pomognem svom bivšem suprugu kad mu to treba", zaključila je.

premijera Cabaret Preko veze / Kerempuh / Zagreb 17.02.2019. / foto: Maja Jurovic / Mila Elegovic i Ivan Balic Cobra
Maja Jurović
Mila uvijek naglašava da bivšem suprugu puno toga duguje

"Nisam očekivala da će mi se to u životu dogoditi, znam da je to neuobičajeno, no naš odnos nije završen. Završila mu je ta neka faza tog nekog bračnog, muško ženskog odnosa, ali on je meni iz nekog razloga potreban, a i ja njemu, pa se taj odnos nastavio. On nema djece, ja nemam djece, on mi je velika podrška, suradnik mi je, i strašno je zaslužan za moju karijeru, jako puno i mislim da se tu razvila neka vrsta mentorstva između nas. Tu sam doživjela da ljubav ako je prava - nikad ne umire, samo prelazi u drugi oblik, ona ne iščezne ako joj ljudi pristupaju s poštovanjem', rekla je za Gloriju. Uskoro ćemo joj, čini se, pripisivati i titulu spisateljice.

Spica / Zagreb 12.10.2019. / foto: Maja Jurovic / Mila Elegovic
Maja Jurović
Mila Elegović

Zagreb, 020219.
HRT, studio Anton Marti.
Svecana dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio 2019. Najstariji hrvatski televizijski tjednik Studio dodjeljuje nagrade najboljima na televiziji, filmu, radiju, glazbi i u kazalistu.
Na fotografiji: Mila Elegovic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / Hanza Media
Na dodjeli nagrade Zlatni Studio

"Dječje selo Lekenik je napravilo jednu krasnu akciju poznati pričaju bajke. Meni su bile dosadne sve ove znane, jer su ih svi pročitali i sve su iste. I onda sam sjela i napisala svoju, i shvatila, okej, možemo sad i to. Tako da ''Carstvo bijele sove'' je u nastajanju", otkrila je.

Čitajte i:

Mila Elegović iznenadila cijelu špicu: Na stranu lijepi kaput, samo se u atraktivne čizme gledalo

Mila Elegović o borbi s lošim vidom i novim izazovima na pragu pedesete

Mila Elegović: 'Imam mnogo neostvarenih želja jer mi život nije ispao kako sam željela'

Linker
26. travanj 2024 16:42