dream team

Mirjanu Mikulec nikad nismo vidjeli emotivniju: Napokon je pokazala svoj najveći ponos

Poznata domaća dizajnerica interijera nije odoljela, a da se na svom Instagram profilu ne pohvali svojom kćeri, koja slavi devetnaesti rođendan.

"Devetnaest godina... prošlo u tren! Malo sam nostalgična, no sretna što si izrasla u predivnu mladu ženu. Moja Matea... Sretan rođendan, ljubavi moja", napisala je renomirana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec koja inače javno i nije sklona dijeliti trenutke iz obiteljskog života.

No, kada se slavi tako važan dan kao što je rođendan njezine kćeri, nije mogla odoljeti i ne pokazati njihov životni put pun nostalgije.

Fotografije iz njezine mladosti pokazuju tko joj je najvažnija osoba. Da se zaključiti tako da iza svake uspješne žene stoji uspješan tim suradnika, a u njenom slučaju i obitelj. Naime, u lipnju je Mirjana Mikulec proslavila prvu godinu uspješnog rada svoje škole za dizajn interijera.

"Zahvalna sam svima koji su prepoznali trud i rad cijelog tima koji je vrijedno radio cijele godine te nesebično prenosio svoja znanja polaznicima, koji su znanje predavača doslovce upijali, bili proaktivni, i angažirani na svim predavanjima. Njihova energija nam je vjetar u leđa da konstantno ulažemo u edukaciju i kvalitetu izobrazbe, da se prilagođavamo tržištu i da hrabro slijedimo našu viziju, a ona je da budemo lider na području izobrazbe interijer dizajnera“, rekla je Mirjana Mikulec koja rado ističe kako su dugogodišnje i uspješno poslovanje plod konstantnog usavršavanja, obrazovanja, stručnosti i profesionalnosti njenog tima - među kojima su arhitekti, producenti, marketinški i PR stručnjaci.

Mirjana Mikulec nakon otvaranja studija interijera, koji iza sebe ima 12 godina postojanja i preko tisuću projekata u Hrvatskoj i inozemstvu, pokretanja emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec, objavljenih 12 knjiga o interijerima, linije proizvoda za dom i pokretanja sajma koji je već postao tradicija, otvorila je i školu, ali vjerujemo da to nije sve.

Linker
25. travanj 2024 15:38