Sudac presudio

Mučna borba je gotova! Evo kako je Brad Pitt uspio izboriti zajedničko skrbništvo nad djecom

Iako je Angelina uložila žalbu jer sudac nije htio poslušati svjedočenja njezine djece, losanđeleški sud presudio je u korist njezinog bivšeg supruga koji će sada moći s djecom provoditi više vremena.

Nakon pet godina borbe, glumac Brad Pitt konačno je dobio što je tražio - zajedničko skrbništvo s bivšom suprugom Angelinom Jolie nad njihovo šestero djece. Naime, Angelina je sve ove godine tražila da samo ona bila zakonski skrbnik svoje djece, no sudac je ipak presudio u Bradovu korist.

Čitajte i: Nastavlja se trakavica od razvoda Jolie - Pitt: Angelina bijesna zbog jednog poteza suca

Cijeli slučaj vodio je John Ouderkirk te je donio odluku da će bivši supružnici imati zajedničko skrbništvo nad Paxom (17), Zaharom (16), Shiloh (14) te blizancima Knoxom i Vivienne (12), dok najstariji, devetnaestogodišnji Maddox može odlučivati sam za sebe.

Angelina je zahtjev za razvod od Brada podnijela još 2016. godine, a u tom periodu je Brad provodio vrlo malo vremena s djecom. Sada, nakon nove i konačne presude, provodit će s njima jednaku količinu vremena kao i Angelina te je neće više morati pitati za dopuštenje.

image
Angelina Jolie s djecom.
MONICA SCHIPPER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Glumica i humanitarka nije se žalila na presudu, ali je potegnula neka druga pitanja koja ju zabrinjavaju. Naime, Jolie optužuje suca da nije htio saslušati svjedočenja njezine malodobne djece te je uvjerena da bi na sudu govorili protiv oca, a u njezinu korist.

Čitajte i: Slavlje u sjeni sukoba! Najstarija kći Brada i Angeline teško se nosi s njihovim narušenim odnosom

"Sudac Ouderkirk uskratio je gospođi Jolie pošteno suđenje, nepropisno izuzimajući njezine dokaze relevantne za zdravlje, sigurnost i dobrobit djece, dokaze koji su presudni za vođenje njezinog slučaja", navodi se u Angelininoj prijavi kalifornijskom žalbenom sudu.

Osim toga, tražila je da se Ouderkirk makne sa slučaja jer je navodno imao neprimjerene poslovne odnose s jednim od Bradovih odvjetnika.

Ona i Brad su potrošili više od milijun dolara na brakorazvodnu parnicu i borbu za skrbništvo, u kojem je Angelina na sve načine pokušala ocrniti Brada i pokazati ga kao zlostavljača i lošeg oca. Ipak, ništa od toga joj nije uspjelo.

Linker
23. travanj 2024 14:22