DENISE RICHARDS RAZOČARANA

Mukotrpne borbe bivših supružnika: Charlie Sheen više ne mora plaćati alimentaciju za kćer

Slavni glumac Charlie Sheen u potpunosti je oslobođen plaćanja alimentacije za kći Sam koju ima s glumicom i bivšom suprugom Denise Richards.

Američku glumicu Denise Richards neugodno je iznenadila odluka suda da njezin bivši suprug i glumac Charlie Sheen više nije dužan plaćati alimentaciju za njihovu 17-godišnju kći Sam s obzirom na to da sada živi s ocem.

Unatoč tome što glumica nije bila prisutna na saslušanju u Los Angelesu, sud je donio odluku da Sheenova alimentacija sada iznosi "nula kuna mjesečno", što prema izvorima bliskima Richards, ona nije dobro prihvatila. Glumica, naime krivi bivšeg partnera da manipulira situacijom te smatra da bi trebao nastaviti plaćati alimentaciju za njihovu drugu kćer, Lolu, koja i dalje živi s majkom.

image
Charlie Sheen i Denise Richards ne mogu pronaći zajednički jezik otktko više nisu zajedno.
EGOODENOUGH/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kći Charlieja Sheena i Denise Richards otišla od mame: ‘Bila sam zarobljena u nasilnom kućanstvu‘

"Charlie je to zatražio od suda još prije dvije godine i nastavljao je pomicati datum ročišta, tako da je Denise bila vrlo iznenađena što se sve to dogodilo baš onda dok nje nije bilo u gradu zbog snimanja. To ju je zaprepastilo, on manipulira situacijom. Lola ne živi s Charliejem. Ona živi s oba roditelja i ostaje kod Charlieja kada Denise nije u gradu. Kada se majka vrati, Lola će biti opet s njom", rekao je izvor blizak paru za People.

Mukotrpne borbe bivših supružnika

Bez obzira na tvrdnje izvora, strani mediji navode kako Charlie Sheen ima 100-postotno skrbništvo nad kćerima Lolom i Sam od travnja ove godine.

image
Njihov je brak trajao četiri godine.
BEI/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ovo je razočaravajuće za Denise, ali je ni ne čudi. Charlie okreće djevojke protiv njihove majke, što je užasno", rekao je izvor unatoč tome što drugi navode kako je Denise Richards šest mjeseci unaprijed znala datum ročišta na sudu, nakon čije je odluke Charlie Sheen kratko prokomentirao: "Mislim da je ovo što se dogodilo apsolutno pošteno."

Čitajte i: Ispovijest Denise Richards: 'Prvi brak me gotovo uništio, ali sam opstala zbog svojih kćeri'

Sheen, prema navodima izvora, alimentaciju nije plaćao četiri godine, a nije želio ni da se zna koliku alimentaciju plaća drugoj bivšoj partnerici Brooke Mueller jer se složio da će objema uplaćivati isti iznos alimentacije.

Što se događa između četiri zida?

Obiteljska situacija između bivših supružnika dodatno se zakomplicirala kada je njihova kći Sam iznijela šokantna priznanja u videima na TikToku izjavivši da je život s majkom i očuhom Aaronom Phypersom "pravi pakao" zbog čega nije spavala ni jela, a što ju je dovelo do toga da se osjeća depresivno. U drugom je pak videu navela da je otišla iz majčine kuće te da trenutno živi s ocem.

Linker
16. travanj 2024 01:47