Stewart Cook/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
Živi svoju bajku

Na malim ekranima je prevarena i tužna kućanica, a u stvarnom životu udala se za svog princa

Ginnifer Goodwin voljeli smo kao slatkicu iz romantičnih komedija, pratili njezine avanture kao Snjeguljice u "Once Upon a Time", a uskoro ju gledamo u novoj seriji "Zašto žene ubijaju" koja se počinje prikazivati 20. siječnja u 22:00h na kanalu FOX Life. U njoj glumi kućanicu iz 60-ih godina koja saznaje da ju muž vara, ali ona odlučuje da će ostati i boriti se.

"Godinama sam snimala stvari koje i moja djeca mogu gledati. Sad sam tražila nešto drugačije, nešto što bismo muž i ja mogli gledati zajedno u krevetu kad djeca odu spavati", izjavila je Ginnifer o svojoj novoj ulozi, dodajući da se nada da njezina mama neće gledati seriju jer ima scena koje su seksi, ali i prilično mračnih situacija.

A iako u novom projektu glumi prevarenu ženu, u stvarnom je životu pronašla svog princa. I to skoro doslovno.

Već šest godina u braku je s glumcem Joshom Dallasom, s kojim ima dva sina Olivera i Huga. A upoznali su se na snimanju serije "Once Upon a Time", u kojoj je ona glumila Snjeguljicu, a on - princa!

ONCE UPON A TIME (2011) - GINNIFER GOODWIN - JOSH DALLAS., Image: 189501309, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. No merchandising or book covers. This is a publicly distributed handout. Access rights only, no license of copyright provided., Model Release: no, Credit line: ABC STUDIOS - Album / Album / Profimedia
ABC STUDIOS - Album / Album / Profimedia

U vrijeme kad su se upoznali ona je bila zaručena za Joeyja Kerna, a on u braku s Larom Pulver. Iako oboje kažu kako je to bila ljubav na prvi pogled, vezu su počeli tek nakon što se Dallas razveo.

"Udarilo me poput munje. Odmah sam pomislio kako sam u nevolji", rekao je kasnije Dallas.

Veza je bila ozbiljna od prvog trenutka jer su dotad već proveli puno vremena zajedno i bili su prijatelji, a uskoro su počeli i živjeti skupa.

"Definitivno je plus što smo često zajedno na snimanju serije. Volim raditi s njom jer je fantastična glumica i puno učim od nje", rekao je Josh.

Ginnifer je izjavila kako je vrlo brzo znala da će se vjenčati.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 24:  Ginnifer Goodwin (L) and Josh Dallas attend the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)
Getty Images

"Odvela sam ga u Disneyland na samom početku veze, to mu je bilo prvi put. U jednom trenutku digao je ruke u zrak i povikao da mu je to najbolji dan u životu i tad sam znala da ćemo se vjenčati", rekla je.

Nakon što je ona rodila drugo dijete, zajedno su odlučili da će napustiti seriju koja ih je spojila jer su se htjeli fokusirati na obitelj.

"Najvažnije je imati razumijevanja, pokušati biti fleksibilan. I ljubav, morate voljeti tu osobu i biti voljni rasti s njom ili, ako ne ide tako, pustiti tu osobu da raste sama, dati joj prostora", izjavio je Dallas.

Ginnifer Goodwin u ulozi naizgled bespomoćne kućanice gledat ćemo u seriji "Zašto žene ubijaju" od 20. siječnja na Fox Lifeu, a uz nju glume Lucy Liu i Kirby Howell-Baptiste. Ginnifer glumi kućanicu u 60-ima, Lucy Liu vlasnicu umjetničke galerije iz 80-ih, a Kirby odvjetnica u današnje doba, a sve njih povezuje činjenica da ih muževi varaju.

CBS

"To je prva serija čiji scenarij nisam dala svom suprugu da pročita. Uvijek pročita, ali odbila sam mu reći bilo što o seriji - samo sam mu rekla da mora pogledati", izjavila je Ginnifer.

Linker
18. travanj 2024 15:16