GLUMICE I PRIJATELJICE

Na setu neprijateljice, a u stvarnosti se vesele svakom susretu: Ecija Ojdanić pozirala s Doris Pinčić

Iako se zbog poslovnih obaveza ne viđaju često, osjete se i kad nisu zajedno - barem tako voditeljica Doris Pinčić opisuje odnos s prijateljicom i kolegicom Ecijom Ojdanić s kojom je pozirala za Instagram na fotografiji koja je prikupila preko 1.400 lajkova.

Popularna domaća glumica Ecija Ojdanić gostovala je u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska", a tu je priliku iskoristila za fotografiju s nekadašnjom kolegicom sa seta, a prije svega i prijateljicom, voditeljicom i glumicom Doris Pinčić.

"Dvije Vlajine, u različitim haljinama. Što ti je život, da se dvije prijateljice sreću samo na poslu", napisala je Ecija u opisu objave koju je ubrzo komentirala i Doris.

Čitajte i: Hrabar modni odabir bivših kolegica: Doris Pinčić i Ecija Ojdanić nose istu haljinu koja nije za svakoga!

"Mi se tako volimo da se osjetimo i kad se ne vidimo... Ali ipak onaj ručak stoji", napisala je ispod objave koja je ubrzo skupila preko 1.400 lajkova Doris koju je s Ecijom prije desetak godina spojio zajednički projekt - snimanje serije "Larin izbor".

Iako je u spomenutoj seriji Ecija mladoj Lari, odnosno Doris glumila zlu svekrvu Nenu Zlatar koja joj je spletkama svakodnevno zagorčavala život, u stvarnosti se glumice među kojima je 14 godina razlike javno vole, što su dokazale i zajedničkim pojavljivanjem 2018. godine na Elfsovoj modnoj reviji nakon koje je Doris starijoj kolegici i glumačkom uzoru, uz zajedničke fotografije, napisala i posvetu na Instagramu.

Čitajte i: Sve o novoj seriji koja uskoro stuže na HRT! Goran Navojec i Ecija Ojdanić kao knez Mrkomir I. i pohlepna kneginja Anuška

Osim seta i života "ispred kamera", Doris i Ecija dijele i sličan modni ukus pa je usku Elfsovu plavu haljinu na jedno rame koju je Doris nosila na festivalu "Dalmatinske šansone - Šibenik 2021.", na predstavljanju HRT-ove programske sheme "Jesen u mom domu", odjenula i Ecija koja je ovo ljeto snimala seriju Mrkomir I., a koja će se prikazivati na HRT-u.

Linker
19. travanj 2024 17:25