Damir Krajac / Hanza media
DRŽALI SE ZA RUKE

Najduža ljubavna veza estrade i dalje je čvrsta: Neodoljiv iskaz bliskosti Petra i Danijele

Danijela Martinović i Petar Grašo drže svoju ljubavnu priču samo za sebe. Odluka je to koju su donijeli čim su krenuli u ljubavnu vezu koja traje već više od 20 godina, ali večer gdje je Splićanka promovirala svoj novi album otkrila da su u svemu zajedno.

Danijela Martinović predstavila je novu glazbenu priču koju je sabrala u albumu "Neopisivo". Uz predstavljanje albuma, slovenski chef i dugogodišnji Danijelin prijatelj Tomaž Kavčić pobrinuo se za gastronomsku ponudu.

Na predstavljanju albuma okupilo se 40-ak gostiju, a najvažniji među njima bio je Danijelin partner Petar Grašo. Dugo se splitski glazbeni par nije pojavio zajedno u javnosti, a ovoga puta bili su nevjerojatno blliski. Petar je svoju dragu držao za ruku i uživao u večeri u kojoj se slavio njezin rad.

Zagreb, 020320. 
Gold Class Arena Centar, Vice Vukova 6.
Odrzana promocija Daniele Martinovic uz svirku uzivo.
Na fotografiji:  Petar Graso,   Daniela Martinovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / Hanza Media
Daniela Martinovic

Ljubavnu intimu drže samo za sebe

Njihova ljubavna veza jedna je od najdugovječnijih na estradi, u vezi su 20-ak godina, no nikada se nisu odlučili na brak. Objašnjavati tu odluku nemaju potrebe, jednostavno su se, rekla je svojedobno Danijela, dogovorili da će svoju intimu držati za sebe i svoje najbliže.

Ono što je očito jest da zajedno sjajno funkcioniraju i podržavaju se u svemu, tako i u osobnom razvoju onog drugog.
Kada je Danijela putovala na Nepal i donijela odluku da se više posveti duhovnosti, od Graše je imala svu podršku. Jedan je to od niza razloga zašto su već toliko dugo zajedno...

Zagreb, 020320. 
Gold Class Arena Centar, Vice Vukova 6.
Odrzana promocija Daniele Martinovic uz svirku uzivo.
Na fotografiji:    Daniela Martinovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / Hanza Media
Daniela Martinović

Linker
24. travanj 2024 04:24