Divna vijest

Najljepši nastavak ljubavne priče Andreja Kramarića i Mije Ćurković: Domaći par ima čak dva razloga za slavlje!

Domaći nogometaš i doktorica veterine nakon četiri godine veze stat će pred oltar, a nekoliko mjeseci nakon vjenčanja stići će i beba.

Naš proslavljeni reprezentativac Andrej Kramarić i njegova djevojka Mia Ćurković zaista imaju velikog razloga za slavlje. Naime, kako saznajemo iz krugova bliskih nogometašu, Kramarić će krajem ožujka uploviti u bračnu luku sa svojom djevojkom, s kojom je već četiri godine u vezi.

Vjenčanje će se održati 31. ožujka u Zagrebu, samo dan nakon kvalifikacijske utakmice s Maltom u Rijeci, a kako donosi Večernji list, par će u ranu jesen dobiti i dijete.

Čitajte i: Dosta je bilo veze na daljinu: Andrej Kramarić i njegova Mia odlučili su se za novi korak

Osvojila ga je na prvi pogled

Vjenčanje i beba zaista su najljepši nastavak njihove ljubavne priče koja je započela na ljeto 2017., godinu dana nakon što je Andrej počeo igrati za njemački klub Hoffenheim. No, kako je Mia tada još uvijek studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu, što im nije predstavljalo problem, ali su ipak jedva čekali da počnu živjeti zajedno. Upoznali su se u jednom zagrebačkom kvartu, a Mia je Andreja osvojila na prvi pogled.

image
Nakon nekoliko godina veze na daljinu Mia Ćurković se doselila se u Heidelberg.
KRISTIANA LUCCA

U prošlogodišnjem intervjuu za Gloriju otkrili su da se Mia konačno preselila k Andreju u bajkoviti grad Heidel­berg na rijeci Neckar, gdje hrvatski reprezentativac od 2016. gradi karijeru.

"U Njemačkoj nam je stvarno lijepo. Heidel­berg je puno manji od Zagreba, ima oko 150 tisuća stanovnika, ali zabave nam ne nedostaje. A grad je čaroban. Okružen je gustim šumama pa puno vremena provodimo u prirodi ili šećemo uz rijeku Neckar. No najvažnije nam je da je Zagreb relativno blizu", rekla je tada Mia koja je s Andrejom provela dva tjedna u strogoj izolaciji jer mu je potvrđen covid-19. No, ni to im nije moglo poremetiti sreću.

Čitajte i: Andrej Kramarić i njegova djevojka Mia samo nižu uspjehe: 'Tako sam ponosan na tebe, čestitke'

"Kod mene su simptomi trajali samo tri dana i bili su vrlo blagi. Lagano me boljela glava i pekle su me oči. Mia se nije zarazila tako da me proteklih četrnaest dana mazila i pazila. Vrijeme smo kratili gledajući serije na Netflixu, a ja sam pomalo i vježbao da zadržim kondiciju", otkrio je Andre.

image
Hrvatski nogometaš zvijezda je tamošnjeg kluba Hoffenheim, zbog čega on i dugokosa Mia ne mogu nezamijećeno proći ulicom.
KRISTIANA LUCCA

Mia je, kako je istaknuo, žena njegovih snova i na nju je jako ponosan, baš kao i ona na njega.

Kaže da je Andrej vrlo pažljiv dečko i da ju je do krize s koronom stalno vodio na romantična putovanja, dok ona njega često "razmazi" svojom kuhinjom.

"Kad sam tek došao u Heidelberg, živio sam na drugoj adresi, a ovaj smo stan Mia i ja pronašli zajedno. Miji je hobi kuhanje i njezinu puricu s mlincima mogao bih stalno jesti. Od njemačkih specijaliteta oboje volimo spätzle, vrstu tijesta sa svježim jajima i drugim nadjevima", rekao je.

"Bili smo u Madridu, Parizu, Rimu, na Sejšelima, Mauricijusu, u Dubaiju... S njim sam prije dvije godine proslavila i drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a i ovdje idem na utakmice. U Heidelbergu se od prvog dana osjećam kao doma pa planiram tu i raditi. Nedavno sam upisala tečaj njemačkog jezika, no zbog korone ću sada morati malo pričekati. Trenutačno mi puno pomaže Andrej, koji govori kao pravi Nijemac", hvali Mia svojeg dečka.

Već tada su znakovito najavili da kuju planove za vjenčanje, iako se nisu zaručili, a sada je konačno došlo vrijeme da stanu pred oltar. Sretno!

Linker
24. travanj 2024 05:15