za pamćenje

Najsretniji obiteljski dani: Čilić sa suprugom objavio dirljivu fotografiju i otkrio što su radili u Međugorju

Proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina krstili su sina jedinca. Maleni Baldo na svijet je stigao u veljači ove godine u Zagrebu, a sad se krstio u Međugorju.

Tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina imali su tijekom vikenda velikog razloga za slavlje. Naime, u Međugorju su krstili sina Balda. Tenisač je iz svog rodnog sela na Instagramu objavio fotografiju na kojoj on drži dječaka, dok nježno promatra suprugu Kristinu.

"Krštenje bebe B", napisao je Čilić na engleskom jeziku, poručivši svima da je obitelj imala svečani vikend. Maleni Baldo rođen je, podsjetimo, krajem siječnja ove godine, a ime je dobio po pokojnom ocu Kristine Milković. Čilićeva supruga njihovo prvo dijete na svijet je donijela u Vinogradskoj bolnici, a sve je prošlo bez ikakvih komplikacija.

Dugogodišnji ljubavni par vezu je ozakonio u travnju 2018. godine, tada su nakon osam godina ljubavi uplovili u brak. Brak su sklopili u crkvi svetog Nikole u Cavtatu, a slavlje upriličili na dubrovačkoj tvrđavi Revelin, gdje je goste zabavljao Gibonni. Zbog ljubavi prema Čiliću Kristina je svojedobno dala otkaz i preselila u Monaco.

Čitajte i:

'Teško razdoblje kroz koje svi prolazimo': Marin Čilić pozirao sa suprugom i sinom pa se obratio javnosti

Sreća u domu Čilićevih: Ovo im je najljepši dan, stigao je dječak

Prošle su dvije godine od svadbe godine! Čilić se dirljivom objavom prisjetio posebnog dana s Kristinom

Uživa u Cavtatu: Marin Čilić supruzi pripremio poseban poklon za godišnjicu braka

Linker
19. travanj 2024 10:07