Svadba Marina Čilića i Kristine Milković održala se krajem travnja u crkvi Svetog Nikole u Cavtatu
 Nikša Duper / Hanza Media
Prva godišnjica uz sina

Prošle su dvije godine od svadbe godine! Čilić se dirljivom objavom prisjetio posebnog dana s Kristinom

Svadbeno slavlje Marina Čilića i Kristine Milković prije dvije godine nazvano je vjenčanjem godine. Tenisač se prisjetio tog dana, posebnog jer je ovo prva godišnjica koju s njima slavi njihov sin Baldo.

Konavoka Kristina Milković zavjetovala se prije dvije godine na vječnu ljubav našem trofejnom tenisaču Marinu Čiliću. Bio je to lijep zaključak dugogodišnje ljubavne veze, a svadbeno slavlje upriličili su te 2018. u Cavtatu, gdje su se vjenčali u crkvi sv. Nikole. Prije toga proveli su osam godina u vezi, a diplomirana politologinja i psihologinja dobro je znala u što se upušta ulazeći u brak s predanim sportašem.

Slavili su u Revelinu, jednom od četiri tvrđave koje se nalaze u sklopu dubrovačkih gradskih zidina, a dan su proveli u društvu najbližih. Čilić se važnog datuma prisjetio i na svom Instagramu, objavivši dirljivu fotografiju sa svadbe, ali i onu sa sinom. Druga godina braka, a prva s njihovim jedincem dirnula je mnoge prijatelje i obožavatelje para pa su se nizale čestitke.

Svatko je izvukao neke vlastite lekcije, ali možda i radio aktivnosti koje prije nije imao priliku.

Dane karantene Marin provodi u društvu svoje male obitelji, uživajući u očinstvu. Otkako je krajem siječnja postao otac dječaka Balda, Čilić se od supruge i sina ne odvaja. Zbog epidemije koronavirusa kod kuće je i sretan je na toj prilici. "Dragi moji, tjedni i tjedni karantene su iza nas i čini mi se da bez obzira na sve loše što se događa(lo) da smo uspjeli naučiti nešto i izvući pozitivne stvari iz svega ovoga: više se družiti s ukućanima, više spavati, više se smijati, više kuhati, više jesti (ali i vježbati)...", napisao je Marin na Instagramu i dodao da je ga je karantena naučila da više cijeni vrijeme s obitelji, svaki odrađeni trening, a dala mu je i priliku da poboljša svoje kulinarske vještine te uživa u društvenim igrama.

Čitajte i:

Marin Čilić s osmjehom obavlja nove roditeljske zadatke: 'Nova vještina usavršena'

Sreća u domu Čilićevih: Ovo im je najljepši dan, stigao je dječak

Velika sreća u obitelji Marina Čilića: Beba stiže iduće godine

Naporni tempo Marina Čilića dodatno je opteretio i koronavirus! U niti pet dana na drugi kraj svijeta i nazad

Marin Čilić i njegova Kristina podijelili stipendije: 'Ostvarili su mi se mnogi snovi o kojima nisam ni sanjao'

Ponosni tata Čilić dobio opasnu konkurenciju: Tenisač podijelio prvu fotografiju sina koja će vas totalno raznježiti

'Teško razdoblje kroz koje svi prolazimo': Marin Čilić pozirao sa suprugom i sinom pa se obratio javnosti

Linker
20. travanj 2024 03:00