RADIJSKI VODITELJ

Nakon Cetinskog i Giuiliano našao novi posao: ‘Jedna su mi se vrata privremeno zatvorila, ali druga su se otvorila‘

Koronavirus stišao je glazbu, koncerti se ne održavaju više od godine dana, a glazbena industrija je na koljenima. Mnogi su ostali bez prihoda pa se snalaze kako znaju i umiju. Nakon što je Tony Cetinski postao radijski voditelj sa svojim prijateljem iz djetinjstva i suvoditeljem Alenom Matoševićem u emisiji “Najbolje godine” na radio Rovinju, njegovim stopama kreće i kolega Giuliano.

Idući tjedan kreće Giulianov večernji show na Radio Dalmaciji, a poznati splitski pjevač jedva čeka da njegova karijera radijskog voditelja počne i najavljuje pravi show prepun iznenađenja.

'Napokon mogu otkriti - Edita, postajemo kolege', rekao je Giuliano jutros na Radio Dalmaciji Editi Lučić Jelić koja mu je zaželjela dobrodošlicu.

Večernji show s Giulianom slušat će se svake srijede od 20 do 22 sata i neće biti sam. U goste će mu dolaziti pjevačke zvijezde, glumci, sportaši.

image
Giuliano je spreman
PROMO

'Pripremit ću malo iznenađenje za svakoga gosta, siguran sam da nas već ovu sridu čeka odlična zabava. Naravno da će se i pivat puno, svima nam nedostaju svirke uživo. Uglavnom, budite uz nas u sridu. Taman nakon večere pojačate radio i zaboravimo zajedno na svo crnilo oko nas.'

Giuliano ima vrlo jednostavan recept za dug i sretan brak

Očekuje nas puno najbolje glazbe, po kojoj je Radio Dalmacija poznata, a u drugom satu showa i razgovori s gostima u opuštenoj atmosferi, kao i svirke uživo svaki put kad Giuliano ugosti glazbenike.

image
PROMO

'Zbog ove situacije s koronom, kao pjevaču, jedna su mi se vrata privremeno zatvorila, ali druga su se otvorila. Znate kako kažu, život piše romane, a ja vjerujem da ovo nije samo jedno poglavlje, jer radio spaja moju ljubav prema glazbi i dobroj zabavi. Radio Dalmacija je sastavni dio mog života, kao i većine Dalmatinaca. Slušao sam je još na početku karijere i nervozno čekao hoću li čuti svoju pjesmu, a sada na tom radiju imam svoj show! Pripremam se već neko vrime za ovu, novu ulogu i već sam toliko uzbuđen da ne mogu dočekat' da sve krene. Osjećam malu tremu, ali onu pozitivnu', poručuje Giuliano koji će za šest dana i službeno u svoj životopis dodati – radijski voditelj.

Kako je Tony u 30 godina karijere uštedio za četiri kvadrata više: 'Opet živim u malom stanu, ali nikad nisam bio sretniji!'

Linker
16. travanj 2024 13:49