Linda Begonja i Oliver Frljić na špici
 Davor Matota
LJUBAV JE NA DASKAMA

Nakon trijumfa u Beogradu, zaljubljeni par odmara na zagrebačkoj špici

Par koji se zaljubio na daskama koje život znače, nije čest gost špice, ali kad prođu njome itekako privlače pažnju...

Nakon ludo zaposlenog rujna kada je zagrebačko Satiričko kazalište Kerempuh gostovalo u Beogradu na 52. međunarodnom kazališnom festivalu u Ateljeu 212, gdje su Oliver Frljić i Linda Begonja bili popraćeni ovacijama beogradske publike, poznati par je uhvatio slobodnog vremena za šetnju zagrebačkom špicom. Redatelj je pokupio oduševljene reakcije kada je nastupio s predstavom 'Šest likova traži autora', a njegova predstava 'Gorki – Alternativa za Njemačku' u produkciji njemačkog teatra Maksim Gorki također se svidjela beogradskoj publici.

Nakon gostovanja, par se opet vratio u svoju rutinu. Ležerno odjeveni, Linda u ružičastoj haljini na preklop i tenisicama, Oliver u kariranoj košulji i trapericama, lijep i sunčan dan iskoristili su za odmor na suncu i ispijanje kave.

Spica / Zagreb 12.09.2018. / foto: Davor Matota / Linda Begonja i Oliver Frljic
Davor Matota
Linda Begonja i Oliver Frljić

Spica / Zagreb 12.09.2018. / foto: Davor Matota / Linda Begonja i Oliver Frljic
Davor Matota
Linda Begonja i Oliver Frljic


Spica / Zagreb 12.09.2018. / foto: Davor Matota / Linda Begonja i Oliver Frljic
Davor Matota
Linda Begonja i Oliver Frljić na špici

Spica / Zagreb 12.09.2018. / foto: Davor Matota / Linda Begonja
Davor Matota
Linda Begonja

46-godišnja glumica Linda Begonja, poznato je, ne voli svoju intimu izlagati javnosti, a njezino mišljenje dijeli i njezin dugogodišnji dečko, redatelj Oliver Frljić (42).

Par je zajedno od 2012. godine: ljubav se rodila na kazališnim daskama dok su u Kerempuhu pripremali predstavu "Gospođa ministarka", a Linda se zna našaliti da to "nije bila ljubav na prvi pogled, nego na treći". Ipak, par se tek na pokojoj premijeri pojavi zajedno, jer su zbog poslovnih obaveza često razdvojeni.

'Kad upoznamo nekoga i dogodi se zaljubljenost, paralelno uvijek postoji iluzija koju imamo i o sebi i o drugome. Bitno je biti onakav kakav doista jesi. Na trenutke je to jako teško, ali istovremeno i tako lagano. Mislim da je to jedini put za istinski dobar ljubavni odnos. I pitanje samopoštovanja. Želim biti ja bez šminke i s viklerima na glavi, s manama koje su tu, i osobinama koje me mogu učiniti još boljom', izjavila je glumica u intervjuu za magazin Gloria kao odgovor na pitanje što misli da je temelj uspješne ljubavne veze.

Linker
18. travanj 2024 05:34