Zvjezdani baby boom!

Nakon zaruka, dijete? Lindsay Lohan ovim je potezom dala naslutiti lijepe vijesti

Nakon što je Britney Spears potvrdila da je trudna, počele su se širiti glasine da će njezina prijateljica iz partijanerskih dana također postati majka, i to po prvi put.

Nakon što se doznalo kako jedna od najvećih zvijezda ranih 2000-ih, Britney Spears, očekuje treće dijete, počelo se šuškati i o trudnoći njezine prijateljice iz partijanerskih dana, glumice Lindsay Lohan.

Naime, među brojnim se obožavateljima tridesetpetogodišnje glumice i ikone tinejdžerskih filmova počelo špekulirati kako ona očekuje svoje prvo dijete sa zaručnikom Baderom Shammasom.

Glumica je na društvenim mrežama lajkala brojne komentare vezane za temu trudnoće, a ova vijest nije neobična, bar ako je suditi prema nedavnim zarukama s bankarom.

Naime, glumica je na svom Instagram profilu objavila snimku na kojoj s budućim suprugom pozira pokraj torte, a mnogi se pitaju ima li par, osim zaruka, još jedan razlog za slavlje.

image

Glumica je na svom Instagram profilu objavila snimku na kojoj s budućim suprugom pozira pokraj torte, a mnogi se pitaju ima li par, osim zaruka, još jedan razlog za slavlje.

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nevjerojatna sreća kod Britney: Pjevačica objavila da čeka dijete, ona i partner su presretni

Jedan od pratitelja komentirao je glumičinu objavu i napisao "trudnički trbuh", a Lindsay je lajkala komentar, kao i mnoge druge sličnog sadržaja, što je dodatno raspršilo glasine. No, njezine obožavatelje nije samo uzbudila glumičina potencijalna trudnoća, već i njezin povratak na male ekrane.

Naime, prošle je godine najavljeno da će se zvijezda pojavili u Netflixovom božićnom filmu, u kojemu će tumačiti ulogu razmažene nasljednice, a sudjelovat će i u novoj reality seriji, Lovestruck High.

Linker
18. travanj 2024 13:59