Predsjednički pas radi kavgu

Ne mogu bez njega: Nakon psihoterapije Bidenov pas vratio se u Bijelu kuću, ali još ulijeva strah zaposlenicima

Nakon što je ugrizao čak dvoje ljudi, njemački ovčar Major hitno je prebačen iz Bijele kuće u svoj stari dom kako bi prošao dresuru. Ipak, kako je Bidenovima silno nedostajao, ubrzo im se vratio u nadi da više neće raditi brusiti očnjake na ljudima.

Zločesti trogodišnji njemački ovčar Major, mlađi od dva psa američkog predsjedničkog para Joea i Jill Biden, dobit će stručnu pomoć kako više ne bi grizao ljude u Bijeloj kući.

U Washingtonu će nekoliko tjedana redovito ići na poseban trening kako bi se napokon prilagodio životu i pravilima u predsjedničkoj rezidenciji, gdje je zaveo pravi teror.

Čitajte i: Rastanak je bio neminovan: Joe Biden i supruga Jill shrvani zbog nemilog incidenta u Bijeloj kući

image
Obiteljski pas Major gleda kroz prozor Bijele kuće i razmišlja koga će sljedećeg ugristi.
WHITE HOUSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Ne zna se točno što muči Majora, ali prošlog je mjeseca nasrnuo na dvoje ljudi. Jedna od žrtava njegovih očnjaka bio je pripadnik Bidenova osiguranja, a tijekom šetnje po travnjaku napao je još jednog zaposlenika.

Kad ga uhvati žuta minuta, reži i laje na sve nepoznate. Za kaznu su ga vratili u Delaware, u obiteljsku kuću Bidenovih, i tamo je već bio na psećoj psihoterapiji. Budući da gazde ne mogu bez njega, ponovno je u Bijeloj kući, ali još je uvijek pametnije zaobilaziti ga u širokom luku.

Čitajte i: 'Prve šape' stigle u Bijelu kuću: Nakon izležavanja i njuškanja po travnjaku, udobno su se smjestili uz kamin

Vlasnici se nadaju da ih nervozni Major nakon dodatnog treninga više neće sramotiti, već da će se ugledati na svog pobratima, pitomog i umiljatog 13-godišnjeg njemačkog ovčara Champa.

Linker
15. travanj 2024 17:55