MHR glazbeni atelje
ostvarenje sna

Ne skida osmijeh: Novo životno poglavlje Marije Husar Rimac

Pjevačica i skladateljica Marija Husar Rimac u društvu brojnih prijatelja i glazbenih kolega proslavila je važan korak u životu.

Marija Husar Rimac (43) otvorila je glazbeni atelje u Samoboru u kojem će svi zaljubljenici u pjevanje moći dobiti vrhunsku poduku, unaprijediti svoje vokalne sposobnosti bez obzira na dob te naučiti sve tajne scenskog nastupa.

Ideja i potreba za glazbenim ateljeom rađala se dugi niz godina kroz razne projekte koji su uključivali vokalno i kreativno mentorstvo bivše članice grupe Divas. Osim što je bila dijelom mentorskog tima u televizijskom showu The Voice, već tri godine priprema natjecatelje pred izlazak na veliku pozornicu showa Supertalent. Iz ove će male glazbene oaze u Samoboru u budućnosti nastajati posebni projekti, edukacije i radionice.

'Posebno sam sretna što su večeras ovdje moja dva najveća uzora i niti vodilje. Moj najveći vokalni mentor Zdravko Šljivac koji nije niti svjestan koliki je trag i utjecaj ostavio na naše živote, te moja sestra Ivana, moja vječita inspiracija', rekla je Marija koja je na bezrezervnoj podršci najviše zahvalna suprugu Vjekoslavu Rimcu s kojim ima četverogodišnjeg sina Ivana.

Promo MHR glazeni atelje
Marija Husar i suprug Vjeko Rimac
Promo MHR glazbeni atelje
Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac

Zdravko Šljivac i Ivana i Marija Husar, prerezali su crvenu vrpcu, a druženje je uveličala Nina Badrić, Indira Levak, Ana Rucner, Martina Tomčić, Alana Hržica, Marin Ivanovića - Stoka, Đurđica Vorkapić, Matija Vuica i Jurica Popovića, te glumca Robert Kurbaša i brojni drugi.

Marija i Vjeko Rimac, Martina i Ženja Moskaljov

Promo MHR glazbeni atelje
Marija Husar Rimac i Indira Levak


Promo MHR
Marija Husar Rimac i Nina Badrić


Promo MHR glazbeni atelje
Marija Husar Rimac i Zdravko Šljivac

Linker
23. travanj 2024 05:09