Marija Husar Rimac
 Davor Matota
bivša divasica

Lepršavo izdanje Marije Husar Rimac: Neodoljive točkice krale poglede na zagrebačkoj špici

Zagrebačka pjevačica Marija Husar Rimac posvetila se radu na duhovnim pjesmama i koncertima, a kako je svoje obiteljsko gnijezdo svila u Samoboru, rijetko je se može vidjeti na glavnoj zagrebačkoj šetnici. Zato kad god se pojavi - fotografima ne promakne

'Biti gospođa Rimac je veselo! Zapravo, predivno', rekla je Marija Husar Rimac (43), nakon što je izrekla sudbonosno 'da' svom suprugu Vjekoslavu u Livnu 2009. na kojoj je bilo čak 400 uzvanika. Devet godina braka prošlo je u tren oka, a pjevačica i dalje uspješno pliva bračnim vodama te obiteljski život spretno skriva od medija.

Ovu bivšu članicu grupe Divas rijetko viđamo u javnosti jer je posvećena obitelji i koncertima duhovne glazbe za koje piše i pjesme. Zato je bilo pravo iznenađenje kada je prošetala zagrebačkom špicom na kojoj je nosila lepršavu haljinu na točkice.

Davor Matota
Marija Husar Rimac

Davor Matota
Marija Husar na zagrebačkoj špici



Davor Matota
Marija Husar na špici


Davor Matota
Marija Husar Rimac

Koliko je posvećena duhovnosti govori činjenica da su se ona i njen suprug Vjekoslav upoznali u Taboru, na seminaru patera Zvjezdana Linića. Tada je pronašla način da se promijeni na bolje, a prve promijene na njoj primijetila je njezina sestra Ivana.

'Sa sestrom sam oduvijek bliska, jako smo povezane i veže nas nevjerojatna ljubav. Iako smo različite i karakterom i temperamentom, jako smo slične. U početku nas je vjera razdvojila jer me Ivana nije mogla prihvatiti, nije mogla prihvatiti moju promjenu i to je bio jedan veliki šok za nju. Ona je mislila da je to nekakav moj hir', rekla u jednom intervjuu Marija.

Linker
22. travanj 2024 05:27