I ljeti i zimi

Neke nove mame: Zaboravite skrivanje, poznate trudnice pokrenule su novi modni trend

Jedino što je izazvalo više komentara od same vijesti o Rihanninoj trudnoći jest njezin goli trbuh kojega je pokazala usred zime, no čini se kako su se za njezinim primjerom povele još neke poznate dame.

Bojnim majkama i trudnicama poznata je "muka" po trudničkoj odjeći, iako se žele oblačiti trendovski, brojne kreacije za buduće majke ne izgledaju mladenački. No čini se kako je među poznatim trudnicama došlo do novog trenda - kao da su potpuno izbacile široke haljine i tunike te s ponosom pokazuju svoje gole trbuhe. Iako je vijest o trudnoći pjevačice Rihanne (33) izazvala brojne komentare u kojima su se mnogi čudili kako pjevačica usred zime pokazuje svoj goli trbuh, čini se kako su se za njenim primjerom povele i neke druge zvijezde koje očekuju dijete.

S obzirom na to da je pjevačica svoj goli trbuh pokazala još nekoliko puta, čini se kako je doista ponosna na nadolazeće majčinstvo, a isti trend se mogao vidjeti i kod glumica Shay Mitchell (34) i Sophie Turner (25), supruge glazbenika Joe Jonasa (32).

image

Čini se kako je Rihanna doista ponosna na nadolazeće majčinstvo.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Uvijek svoja: Rihanna ni u drugom stanju ne odustaje od oskudnih modnih izdanja, sada je trbuh u prvom planu

Naime, glumica Igre prijestolja Sophie Turner je viđena u šetnji sa suprugom i njihovom jednogodišnjom kćeri Willom. Obitelj je šetala toplim i osunčanim Los Angelesom, a čini se kako je glumica jedva dočekala pokazati majčinski ponos u iščekivanju još jednog djeteta. U šetnju je odlučila otići opuštenog stajlinga, a crop-top je otkrio njezin zaobljeni trbuščić.

Trudnički glamur

Za trendom se povela i glumica Shay Mitchell koja s glumcem Matteom Babelom očekuje drugo dijete, a trbuh je pokazala na putu do Drakeovog tuluma povodom Super Bowla. Za ovaj trudnički outfit izabrala je bijeli rezani top, traperice niskog struka i prošivenu traper jaknu, a sve je začinila srebrnim sandalama i nakitom.

Čitajte i: Sarah Jessica Parker najavila dva vruća trenda za ovu godinu, cipele su san snova!

image

Za trendom se povela i glumica Shay Mitchell koja s glumcem Matteom Babelom očekuje drugo dijete.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ova je godina započela pravim baby-boomom, koji je ovim zvijezdama poslužio kao prava modna inspiracija, a čini se kako nas očekuje još mnogo trudničkih outfita istaknutog trbuha.

Linker
25. travanj 2024 04:17