Kobni gumb

Nemili događaj nakon kojeg je Tom Cruise više nikad nije zvao u goste: Glumica se prisjetila kobne večeri

Nakon nemile zgode tijekom koje je Kyra Sedgwick pritisnula gumb koji se ne smije dirati osim ako se ne radi o kritičnim situacijama, holivudska zvijezda više je ne zove na večeru.

Američka glumica Kyra Sedgwick (55) nalazi se na popisu gostiju koje Tom Cruise više nikad neće zvati na večeru. Kako se ondje našla, otkrila je nedavno kolegici Drew Barrymore u njezinom podcastu u kojem ugošćuje holivudske zvijezde. Nemila zgoda dogodila se tijekom snimanja filma “Malo dobrih ljudi” početkom 90-ih, u kojem je njezin suprug Kevin Bacon (62) glumio s Tomom Cruiseom, radilo se o internoj projekciji filma, a holivudska zvijezda događaj još uvijek zlopamti.

Tom je više nije pozvao u goste

- Pozvao je mog supruga i mene u svoj dom na večeru prije projekcije. S nama su bili njegova tadašnja supruga, Nicole Kidman, Demi Moore i Brucea Willis – ona također glumi u filmu - te redatelj Rob Reiner. Sve je bilo sjajno do trenutka kad sam, ne znam kako,otkrila neobičan gumb zamaskiran kao dio kamina – rekla je glumica koja poznata po ulozi zamjenice šefa policijske postaje Brende Leigh Johnson u kriminalističkoj drami The Closergo. Promatrala je gumb pokušavajući se oduprijeti napasti, no neobičan detalj silno ju je privlačio. Bila je u poodmakloj trudnoći sa kćerkom Sosie, a želje trudnica teško je objasniti. Ukratko, pritisnula je gumb očekujući da će se dogoditi nešto zabavno.

image
Bračni par Kevin Bacon i Kyra Sedgwick bili su u domu Toma Cruisea dok je ona bila trudna, a Tom još u braku s Nicole Kidman.
CHRISTOPHER POLK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bračni staž dulji od 30 godina - unatoč tome što su zapravo rođaci! Šokantno otkriće nije ih uzdrmalo

- Ništa se nije dogodilo. Potapšala sam Toma po ramenu koji je bio usred priče i rekla: “Pritisnula sam onaj gumb.” Bio je jako iznenađen. "Pritisnula si taj gumb?" Potvrdno sam kimnula. Rekao je: "To je gumb za kritične situacije". Ispred vile zaustavilo se preko pet policijskih automobila. Projekcija je zaustavljena, policajci su morali razgovarati s Tomom … Više me nije pozvao u goste – zaključila je glumica.

Linker
25. travanj 2024 04:20