Stiže prinova

Netlixova zvijezda očekuje dijete: Oduševila načinom na koji je podijelila sretnu vijest

Kate Mara i njezin suprug Jamie Bell već imaju trogodišnju kći, a proširenje obitelji poklopilo im se s petom godišnjicom braka.

Jedno od zaštitnih lica Netflixove hit serije Kuća od karata, glumica Kate Mara i Britanac Jamie Bell, kojeg svi pamte po ulozi mladog baletana Billy Elliotta u istoimenom filmu, uživaju u najsretnijem razdoblju za sve parove. Dvoje glumaca do kraja godine trebali bi, naime, po drugi put postati roditelji. Radosnu vijest otkrila je Kate koja je na svom Instagramu podijelila fotografiju s njihovog izlaska, a uz nju je napisala znakovitu poruku.

"Na ovoj slici nas je troje", stoji uz objavu lijepe glumice, koja nije otkrila u kojem je mjesecu trudnoće, no ako je suditi po njezinom zaobljenom trbuščiću, ona i Jamie već dugo čuvaju njihovu slatku tajnu.

image

Par je sretnu vijest sam podijelio s njihovim obožavateljima.

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Obožavatelje poznatih supružnika jako je obradovala Kateina objava, a posebno im je bio simpatičan suptilan način na koji je s njima podijelila svoju sreću zbog druge trudnoće. Američka zvijezda na slavljeničkoj fotki nosi blijedoružičastu trudničku haljinu ukrašenu sjajnim kamenjem koju je kombinirala s rokerskom kožnom jaknom, a ona i Jamie napravili su je po povratku s večere u jednom losangeleškom restoranu.

image

Glumica s Jamesom već ima trogodišnju kći.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Kate i Jamie već imaju kćer koja je rođena 2019. tako da ne čudi što su vrlo opušteni po pitanju proširenja njihove male obitelji. Par je u braku od 2017. a Jamie je i otac sedmogodišnjeg sina Jakea kojeg je dobio s bivšom suprugom, glumicom Evan Rachel Wood.

Čitajte i: Nakon što je iznenadila trbuščićem, bivša Miss Universe otkrila nam je spol bebe i kad stiže prinova

Linker
19. travanj 2024 12:39