odletjele tridesete

Nevena Rendeli okrugli rođendan slavi fotkom u badiću i objavom zbog koje se svatko treba zamisliti

Bivša HTV-ova voditeljica danas slavi okrugli rođendan povodom kojega je samoj sebi, ali i svojim prijateljima na društvenim mrežama poslala inspirirajuću poruku i podsjetnik na ono što smo napravili tijekom života.

„Neki dan su me ovako predstavili na jednoj panelici: Novinarka, televizijska voditeljica, autorica putopisa, sociologinja, PR stručnjakinja, event menadžerica i osnivačica agencije za odnose s javnošću samo su neka od zanimanja kojima se bavi.... Paralelno usklađivanje različitih obaveza Neveni je poznat pojam još od studentskih dana kada je istovremeno studirala novinarstvo na Političkim znanostima i sociologiju na Filozofskom fakultetu. Ja bih dodala još i mama tri najslađe curice i još nekoliko meni važnih uloga poput prijateljice, kćeri, supruge, trkačice, poduzetnice i kolumnistice. Uglavnom, ne pišem ovo da se hvalim nego kako bih samu sebe podsjetila što sam sve bila i što jesam do 40. rođendana Zato, umjesto čestitki danas se i vi podsjetite tko ste i što ste sve ostvarili u životu! Malo samopouzdanja i samosvijesti svima nam dobro dođe iako samo na rođendan”, piše Nevena Rendeli Vejzović jutros, kada slavi svoj 40.rođendan.

Nevena Rendeli: 'Kada sam upoznala Makovu djecu bilo je kaotično, danas smo svi velika sretna obitelj'

Uz objavu ponosa na sve ono što je u ova četiri desetljeća ostvarila objavila je fotografije u kupaćem kostimu uz bazen sa slavljeničkim balonima. U njemu se brčkaju njezine tri djevojčice Lea, Mate i Vita koje je dobila u braku s HRT-ovim direktorom fotografije Makom Vejzovićem. Iako to nije spomenula kao jednu od svojih borbi i uspjeha u proteklom desetljeću javno je više puta progovorila o teškom putu do majčinstva.

Ostati trudna za nju je godinama bio pothvat. Osim što nikako nije mogla zatrudnjeti, imala je i jednu izvanmaterničnu trudnoću. Na kraju su Lea i Mare začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje, a samo nekoliko dana nakon što su njezine blizanke proslavile prvi rođendan, doznala je da je opet trudna i to joj je uspjelo prirodnim putem. Obitelj danas ima tri djevojčice i Makovu kći i sina iz prvog braka, tinejdžere koji se danas s Nevenom odlično slažu.

Linker
20. travanj 2024 08:50