Mali genijalci

Ni on, ni Amal ih ne razumiju: George Clooney otkrio da mu djeca govore nepoznatim jezikom

Filmaš i odvjetnica odgajaju četverogodišnje blizance, a budući da s njima često borave u Italiji, djeca su naučila i taj jezik.

Da četverogodišnjaci upijaju znanje kao spužve, uvjerili su se roditelji blizanaca George i Amal Clooney. Glumac i odvjetnica odgajaju 4-godišnje blizance Elle i Alexandera na nekoliko adresa, među kojima je i Italija, jer na jezeru Como glumac ima kuću. O najnovijim vještinama koje su mališani naučili pohvalio se ponosan otac, razgovarajući za E! News prilikom premijere filma "The Tender Bar", kojeg je i režirao.

Ne samo da su Ella i Alexander proplivali nego su postali i dvojezični - naučili su drugi jezik uz engleski - no postoji maleni problem. "Tečno govore talijanski, ali Amal i ja ne govorimo. To je dosta nelogično", kroz smijeh je ispričao George.

image
Amal i George s djecom često borave u Italiji.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako znanje stranih jezika nisu pokupili od tate, on ih ipak nečemu uči, otkrila je mama u istom razgovoru. "Za sada ih uglavnom uči podvalama. Vidjet ćemo kako će se to razviti", našalila se Amal. Glumac i redatelj je dodao da će im se te vještine isplatiti s vremenom.

Čitajte i: George Glooney pomaže u Italiji: Idući dan već je čistio ceste, a sada prikuplja 60 milijuna eura

Skroman život holivudske zvijezde

Skroman glumac tijekom pandemije otkrio je nekoliko neobičnih navika za jednu holivudsku zvijezdu. Tako je priznao da godinama ne ide kod frizera, jer se šiša sam i to s magičnim šišačem nalik na usisavač. U intervjuu za CBS Sunday Morning otkrio je da se u ulozi vlastitog frizera snalazi duže od dva desetljeća. "Već 25 godina sam šišam kosu", izjavio je, "kosa mi je poput slame, nije ju lako ošišati pa nema mjesta pogreškama. Prije više godina kupio sam aparat koji se zove Flowbee, dolazi uz škarice i usisavač, i još ga koristim", zadovoljno je kazao.

image
Za sada Clooney djecu uči 'podvalama'.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ta je informacija toliko zaintrigirala voditelja Jimmyja Kimmela da je on prilikom drugog intervjua glumcu tijekom gostovanja dovukao dvije naprave i zamolio Georga da pokaže svoju vještinu.

Čitajte i: Pokazao vještinu: George zgrabio čudnu napravu i demonstrirao kako se šiša

"Prvo upališ usisavač. Zatim upališ mašinicu. I voziš, ovako po kosi", objasnio je Clooney tri ključna koraka dok je vrlo bučnom napravom 'peglao' po kosi. Voditelj Kimmel je bio vidno zaprepašten, ali nije se dao smesti, prije nego je i sam prislonio vlastiti Flowbee na kosu, postavio je pitanje.

Glumac koji je 14 svojih prijatelja iz dana prije slave poklonio po milijun dolara, uistinu je neobična zvijezda koja ne pati od dokazivanja i luksuza, što će vjerojatno prenijeti i na svoju djecu.

Linker
19. travanj 2024 21:35