Profimedia, Backgrid USA
više sreće peti put

Nicolas Cage traži poništenje braka nakon samo četiri dana!

Ekscentrični glumac ne prestaje iznenađivati javnost svojim ishitrenim odlukama. Nakon što je tražio dozvolu za vjenčanje s mlađahnom vizažisticom s kojom se viđa godinu dana, ljubavna iskra između njih brzo se ugasila pa je zatražio - razvod.

Prije četiri dana Nicolas Cage (55) oženio je u Las Vegasu javnosti ne pretjerano poznatu Eriku Koike (34) s kojom je u javnosti viđen prvi puta u travnju prošle godine.

S obzirom na to da su se odlučili vjenčati, činilo se kao da je glumac ponovno našao sreću u ljubavi, no niti tjedan dana nakon vjenčanja odlučio je podnijeti zahtjev za poništenje, doznaju američki mediji. Ako poništenje ne bude dozvoljeno, zatražit će razvod braka te će mu ovo biti četvrti propali brak.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  *FILE PHOTOS*  Nicolas Cage and Erika Koike got married 4 days ago ... and he's already sick and tired of the union because he's filed for an annulment ... according to court records obtained by TMZ.
Nic and Erika tied the knot Saturday in Las Vegas, the very same day they applied for a marriage license. It sounded impulsive at the time, and turns out it was, because Wednesday Nic went back to court and asked a judge for an order making it so the marriage never happened.

Pictured: Nicolas Cage, Erika Koike

BACKGRID USA 28 MARCH 2019, Image: 423018578, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Razlozi prekida nisu poznati, no na dan vjenčanja u medijima se pojavila snimka na kojoj je Cage napravio scenu i osramotio kako sebe, tako i svoju izabranicu. "Ona će mi uzeti sav novac. Njezin bivši je diler", derao se nekontrolirano glumac kojeg su očevici snimili u alkoholiziranom stanju, a na kraju su ipak izrekli 'da' i potpisali papire.

Nicolas Cage vodi buran ljubavni život pa je 2016. godine potvrdio da su se on i njegova treća supruga, Alice Kim, razilaze i to nakon 11 godina braka. U vezi im se rodio i danas 12-godišnji sin Kal-el Coppola Cage, a nakon propalog braka ubrzo je pronašao ljubav u Eriki. Prije supruge Alice Kim, glumac je napravio izlet u još jedan kratki brak, onaj s kćeri Elvisa Presleyja, Lisom Marie, koji je trajao tek nekoliko mjeseci. S prvom suprugom Patricijom Arquette u braku je bio šest godina.

Nicolas Cage
Vienna Opera Ball preparations, Austria - 28 Feb 2019, Image: 416514674, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

S glumicom Christinom Fulton bio je tijekom 1998. godine te je postao je otac sina Westona Coppole Cagea, no s njom nije uplovio u bračnu luku.

Cage se prošle godine susreo i s novčanim problemima i uspio je 'spiskati' svoje bogatstvo vrijedno 150 milijuna dolara koje je zaradio na filmovima između 1996. i 2011. godine. Našao se i na Forbesovom popisu najplaćenijih glumaca svih vremena, no loša financijska odgovornost stajala ga je bankrota. Svoj novac brzo je potrošio na otoke na Bahamima, dinosaurove lubanje, brojne egzotične životinje, automobile, jahte i motore.

Linker
14. travanj 2024 11:46