nakon pauze

Nije dugo izdržala! Britney Spears vratila se na Instagram, ali njezini fanovi misle da se s njom nešto čudno događa

Pjevačica je nakon objave zaruka s dugogodišnjim dečkom odlučila napraviti pauzu od društvenih mreža, no izdržala je samo tjedan dana. Njezine nove objave, međutim, zabrinule su pratitelje koji čak misle da ih nije ona objavila.

Samo dva dana nakon što se zaručila za svog dečka Sama Ashagarija, pop pjevačica Britney Spears nestala je s Instagrama, društvene mreže na kojoj redovito objavljuje videa kako pleše i fotografije privatnih trenutaka. Zbog toga je zabrinula svoje obožavatelje koji su prema njoj vrlo zaštitnički nastrojeni i još uvijek misle da se s njom nešto čudno događa.

Čitajte i: Britney Spears zabrinula obožavatelje: Pjevačica nestala s Instagrama dva dana nakon zaruka

Naime, Britney očito nije dugo izdržala bez Instagrama pa je svoj profil samo tjedan dana nakon njegove deaktivacije ponovno vratila. Britney je objavila fotografiju i dvije snimke na kojima pleše uz popratnu poruku:

"Vratila sam se. Zaruke sam proslavila za vikend. Još ne mogu vjerovati", napisala je Britney, no fanove je zabrinulo što nije objavila niti jednu fotografiju sa svojim zaručnikom, a cijelo vrijeme govori kako je u njega jako zaljubljena.

"Čini se da ovdje nešto nije u redu", "Gdje je Britney?", "Što je ovo?", "Je li itko primijetio da ovo vjerojatno ne piše ona?", bili su neki od komentara fanova ispod objava, a mnogi od njih su primijetili da pjevačica više nema crvene pramenove koje je imala na fotografijama sa Samom.

Čitajte i: Britney Spears iznenadila odlukom: Iako je vratila kontrolu nad svojim životom, o nekim stvarima ne želi sama odlučivati

Posljednjih nekoliko tjedana pjevačica šokira objavama na mreži, pokazujući svoje razgolićeno tijelo, što je mnoge navelo da pomisle da Britney nije ok.

Ipak, izvor za strani medij tvrdi da je ona sretna i zadovoljna. "Ona je sretna, a šutnja na društvenim mrežama može biti moćna stvar i snažna poruka. To je bila njena odluka", tvrdi izvor, a isto je potvrdila i sama Britney objavom na Twitteru.

"Ne brinite ljudi ... Samo malo odmaram od društvenih mreža kako bi proslavila svoje zaruke. Vratit ću se uskoro", napisala je.

Razlog ovog ishitrenog i vrlo čudnog ponašanja možda je u činjenici da se ne snalazi nakon što je njezin otac Jamie Spears zatražio da se prekine njegovo 13-godišnje skrbništvo nad pjevačicom tijekom kojeg nije smjela sama odlučivati o svojim financijama i drugim stvarima u životu.

Linker
25. travanj 2024 20:59