VEČER GLAMURA I SUZA

Nikad viđene scene: Pogledajte kakvu je tremu imala Adele na predstavljanju svog albuma uživo

Britanska zvijezda zapjevala je odabranoj publici i svojoj učiteljici u londonskom Palladiumu

Njezin singl ‘Easy on Me’ s prošlog vikenda objavljenog albuma ‘30’ već pet tjedana ne silazi s prvog mjesta najslušanijih u 23 zemlje diljem svijeta, te je tako jedan od najprodavanijih u pretprodaji u povijesti diskografske industrije.

Podsjetimo, na njemu je Adele opjevala tugu svog propalog braka sa Simonom Koneckim, a posvetila ga je njihovom sinu Angelu koji je u listopadu proslavio deveti rođendan.

Do sinoć, samo su odabrani sretnici, uzvanici u londonskoj dvorani Palladium - među kojima su bile glumačke zvijezde poput Emme Watson i Samuela L. Jacksona - imali priliku uživo čuti kako zvuči svih dvanaest Adelinih pjesma u ukupnom trajanju od 58 minuta i 14 sekundi.

Koncertna snimka tog gala događaja emitirana je na britanskoj televiziji ITV, a otad se ne stišavaju reakcije obožavatelja koji 33-godišnju pjevačicu proglašavaju “istinskom britanskom kraljicom”, “najvećim glasom svih vremena” i “svjetskom klasom”.

image

Adele and Rich Paul snimljeni prilikom odlaska iz Palladium arene.

BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Adele objavila album nakon šest godina: Obožavatelji žele originalnu verziju pjesme u kojoj je ‘ogolila‘ dušu zbog rastave braka

A u kolektivnu memoriju nacije urezala su se dva događaja - po nekima spontana, po drugima pomno izrežirana, koji su definitvno obilježili tu gala večer. Prvi se dogodio na samom početku kad se Adele, koja je na pozornicu izašla u glamuroznoj crnoj večernjoj haljini s potpisom Louisa Vuittona, slomila od treme i emocija na početku izvedbe pjesme ‘Easy on Me’, prekinula izvedbu, zaustavila bend i u panici otrčala do stolića s čašom, ispila piće i nastavila uz objašnjenje publici da “se us..la”.

image

BIla je to večer prepuna snažnih emocija koje Adele nije mogla skriti.

BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Adele napokon o razvodu i novoj ljubavi: Prvi intervju nakon pet godina bit će zabilježen u povijesti

Bila je to i večer suza, i to ne samo u publici nego i na pozornici, a najemotivniji trenutak dogodio se kad je Adele među gledateljima primjetila svoju omiljenu učiteljicu iz osnovne škole Chestnut Grove iz Balhama, južnog londonskog predgrađa u kojem je odrasla. Dirnuta pjevačica pozvala ju je na pozornicu, gdje su se izgrlile i slomile emocijama pred očima uzvanika i TV gledatelja.

Pogledajte snimku njenih suza s koncerta u Palladiumu koji donosi Daily Mail.

Linker
25. travanj 2024 03:22