SPLITSKI FESTIVAL

Nina Badrić večeras će proslaviti rođendan nastupom na Peristilu u haljini koja ostavlja bez daha!

Ovogodišnji rođendan Nina Badrić će proslaviti sa stilom - nastupom na intimnom koncertu u Splitu!

Domaća pjevačica Nina Badrić danas je napunila 49 godina, a na svoj će rođendan nastupati na Peristilu gdje će pjevati najljepše pjesme Splitskog festivala!

Na intimni koncert koji će se večeras održati u Splitu Nina dolazi u raskošnoj bijeloj haljini sirena kroja poznatog domaćeg brenda eNVy Room čijim se kreacijama modno izražavaju brojne zvjezde domaće scene.

Čitajte i: Nina Badrić održala koncert i premijerno izvela prvi singl nakon korona pauze!

Ljetna večer, ambijent Peristila, jedna od najcjenjenijih hrvatskih vokalistica, pjesme koje prkose vremenu i duga bijela haljina savršen su recept za koncert za pamćenje.

"Danas je moj rođendan i ništa mi neće ovaj dan pokvariti. Haljinu imam, vidimo se na Peristilu", napisala je Nina u objavi fotografija na Instagramu.

Čitajte i: Nina Badrić i Albina za Hrvatsku navijale u kafiću, Vanja i Izabel na stadionu, Franka s ekipom, a Adriana s obitelji

Brojne čestitke rođendana, ali i komplimenti za modnu kombinaciju, brzo su pristigli na Nininu objavu, a čestitali su joj i mnogi kolege i prijatelji poput Maje Šuput, Lane Klingor, Marka Grubnića, Marijane Batinić, Albine Grčić, Žanamari Perčić i mnogih drugih.

Nina se s godinama sve bolje osjeća, a nedavno je izjavila i kako je prestala jesti meso, zbog čega više nije umorna.

Linker
18. travanj 2024 18:15