Biljana Blivajs / CROPIX
Moj svijet

Nina Violić uvela nas u svoj život i otkrila čemu je vjerna već deset godina: 'Više ne osjećam nikakvu bol'

Dramska prvakinja HNK Zagreb otkrila nam je što sve stane u jedan njezin tjedan kada se priprema za premijeru predstave, prvu nakon pandemije koronavirusa. Našla je Nina Violić vremena u užurbanom tempu da nam otkrije kako joj izgledaju ti turbulentni dani.

Glumica Nina Violić u vrlo užurbanom tempu našla je vremena i za magazin Gloria otkrila kako joj izgledaju dani dok priprema kazališnu predstavu. Umjetnica je priznala da u periodu prije premijere nema previše vremena za sve uobičajene aktivnosti, poput čitanja, preslušavanja glazbe ili pak tretmane uljepšavanja - koje zbog priprema u kazalištu mora pomno planirati.

"Idući tjedan ću imati jako malo slobodnog vremena jer 26. lipnja imamo premijeru drame ‘Kafka na žalu’ Harukija Murakamija u HNK-u. Zato svakodnevno imamo dvije probe pa ću u kazalištu provoditi i jutra i večeri, sve do kasno u noć.

Uloga je jako zanimljiva, igram japansku učiteljicu Setsuko Okamochi koja cijeli život u sebi nosi tajnu i ne smije je ni s kim podijeliti.

U pauzama ću jurcati do Vlade Gojuna, koji montira moj prvi igrani film ‘Kućna pravila’. Skoro smo pri kraju, što me iznimno veseli i zabavlja. Kad se dočepam pauze, pokušat ću se odmoriti na Teenliftingu kod doktorice Sanje Malbaše Gošović.

Zagreb, 050118.
Glumica Nina Violic. 
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / Hanza Media
Nina Violić nakon premijere planira odmoriti, uživati u tišini i njegujućim tretmanu.

Tom tretmanu, kojim se podiže tonus te oblikuje lice i tijelo, vjerna sam više od deset godina. Više ne osjećam nikakvu bol, već uživam, a ponekad čak i zadrijemam kad me djevojke u salonu prikopčaju na struju. Prošli tjedan smo Kiki Beluhan i ja izašli s glazbenim performansom ‘Karaokelektira’ i toliko smo se smijali preslušavajući raznoliku glazbu, i smiješnu i genijalnu i blesavu, da ću se idući tjedan vjerojatno odmarati od muzike i pokušati malo čuti tišinu", kazala je Nina Violić za Gloria Magazin.

A što je sve iz svijeta književnosti, filma i glazbe Nina preporučila čitateljima i čitateljicama, pročitajte u novom broju Gloria Magazina.

Ovu, ali i niz ostalih inspirativnih priča magazina potražite u novom broju magazina Gloria! Svakom čitatelju darujemo i antibakterijske vlažne maramice!

Čitajte i:

EKSKLUZIVNO! Marija Selak Raspudić otkrila velike planove za budućnost: Nakon izbora pred oltar!

Prvi doznajemo! Dalija Orešković odselila: 'Moj suprug Frane Letica i ja više nismo zajedno'

Njegovo veličanstvo - Dubrovnik! Slavna prošlost i ljepota koja oduzima dah svjetske elite

Linker
15. travanj 2024 05:51