Marija Selak Raspudić u ekskluzivnom intervjuu za magazin Gloria.
 Damjan Tadić / Hanza Media
Godina za pamćenje

EKSKLUZIVNO! Marija Selak Raspudić otkrila velike planove za budućnost: Nakon izbora pred oltar!

Zagrebačka filozofkinja i bioetičarka nada se da će ući u Sabor sa suprugom i kolegom Ninom Raspudićem s kojim ima sedmomjesečnu kćerkicu Danicu te da će, ne bude li korone, najesen s njim stati i pred oltar. Sve o velikim planovima za budućnost, otkrila je samo za magazin Gloria.

Zagrepčanka Marija Selak Raspudić (38), filozofkinja, bioetičarka i kandidatkinja Mosta nezavisnih lista, načitana je i elokventna pa u verbalnim nadmetanjima rijetko kad ostane bez teksta, ali na pitanje kakav joj je ovih dana bioritam - nije sigurna što bi odgovorila. Jer osim što je angažirana u kampanji za parlamentarne izbore, i što ima obaveza na zagrebačkom Filozofskom fakultetu gdje je docentica na Odsjeku za filozofiju, zaokupljena je brigom o sedmomjesečnoj kćerkici Danici, kojoj je dala ime po posebnoj osobi u svom životu.

"Danica je jako nasmijana beba, ali noću ne spava jer je malo muči probava pa tulumari s majkom do zore", ispričala je Marija Selak Raspudić za magazin Gloria.

Otvoreno o svemu

Kao i njezin suprug Nino Raspudić (44), filozof, talijanist, pisac i prevoditelj s kojim kreće u zajedničku političku utrku - ona u prvoj, a on u drugoj izbornoj jedinici, Marija gotovo da više i ne može proći ulicom da je netko ne zaustavi, zatraži fotografiranje i komentira kako je uživo sitnija nego na televiziji.

U ekskluzivnom intervjuu za magazin Gloria, Marija Selak Raspudić našem novinaru otkriva sve o planiranom crkvenom vjenčanju, kada će se održati i što im je zakompliciralo organizaciju tog velikog dana, a osvrnula se mlada politička nada i na gostovanje svog supruga u emisiji Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2", majčinstvu, djetinjstvu i počecima ljubavi s Ninom.

Ekskluzivni intervju s Marijom Selak Raspudić kao i druge inspirativne priče čitajte u novom broju magazina Gloria, koji je na kioscima od četvrtka, 18. lipnja 2020. Svakom čitatelju darujemo i antibakterijske vlažne maramice!

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

NOVAK ĐOKOVIĆ: Ljubav jača od tračeva o raskidu

PREKIDI U DOBA KORONE Doris Pinčić i Boris Rogoznica nisu jedini par koji se razišao

ALEJANDRO TOMMASI: Naći ću ljubav u Hrvatskoj

DARIJA GAŠPAROVIĆ Prva žena s multiplom sklerozom na utrci Half Ironman

KUHINJA: Jasenka Haleuš - Delicije od sastojaka iz vlastitog vrta

FELJTON: Michael Jordan - Život bez greške u koracima

Linker
02. travanj 2024 14:05