U ŽAR PTICA

Nismo ih dugo vidjeli! Ivica Kostelić sa sinom stigao na premijeru predstave: Evo tko je još bio sa svojim mališanima

Na premijeru predstave "Mala Frida" došla su brojna poznata lica, a najviše je pažnje privukao naš bivši skijaš koji se pojavio sa sinom Leonom.

U zagrebačkom kazalištu Žar ptica u petak navečer održana je premijera predstave "Mala Frida" u režiji Anice Tomić, a nisu je propustila mnoga poznata lica koja su na kazališnu večer stigla sa svojom djecom. Na kulturno uzdizanje od malih nogu, tih se postulata drže njihovi slavni roditelji.

image

Jelena Miholjević i kći Ada

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Glumica Jelena Miholjević povela je kći Adu, glumica Ana Begić Tahiri došla je u društvu svoje mezimice Lane, glumica Iva Visković s kćerkicom Minom, kao i Ivana Roščić s kćeri. Bilo je tu i muške ekipe koja su predstavu o prijateljstvu i umjetnosti došli pogledati također sa svojim potomcima. Frontmen benda Kojoti Alen Marin s kćeri Hedom, kao i naš proslavljeni i bivši skijaš, ali i dalje zaljubljenik u adrenalinske sportove Ivica Kostelić.

image

Ana Begić Tahiri i kći Lana

TOMISLAV KRISTO/CROPIX
image

Alen Marin i kći Heda

TOMISLAV KRISTO/CROPIX
image

Iva Visković i Ivana Roščić s kćerima

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Bio je u društvu sina Leona, koji je na svijet stigao godinu dana nakon starijeg brace Ivana. Baš kao i tata, pozirao je u vesti i elegantnim hlačama, a mama Elin Kostelić, blizanke Kata i Jana i brat ostali su doma. Njegova obitelj napokon je dočekala da se Ivica vrati kući nakon jedriličarske avanture po Atlantiku zbog koje je izbivao mjesec dana. Prije nego što je krenuo na put, u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju usporedio je svoj način roditeljstva s onim njegovih roditelja, zbog kakvog su odgoja on i Janica završili kao legende skijaškog sporta.

image

Ivica Kostelić i sin Leon

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

"Svako roditeljstvo traži žrtvu, ali samo rijetki dostižu taj ideal postojanja u potpunosti kao moji i Janičini roditelji. Otkako sam postao roditelj, shvatio sam koliko su teške besane noći i sve ostale obaveze oko djece te ih zato još više cijenim", rekao je. Također, osvrnuo se i na česta izbivanja iz obiteljskog doma.

Čitajte i: Tata pustolovac Ivica Kostelić o najopasnijem iskustvu: ‘Izvukao se iz lavine koja mi je bila za vratom na skijama‘

"Nemam dobar osjećaj zbog toga što je svaki trenutak razdvojenosti nenadoknadiv. Za to vrijeme bismo, recimo, mogli otići na izlet biciklima, ložiti vatru, čitati priče, razgovarati o pticama, igrati se... Znam što sve propuštam pa u tom smislu imam određene skrupule. Ali im se zato potpuno posvećujem kad se vratim doma", zaključio je Ivica.

Linker
22. travanj 2024 17:02