rock nasljednica

Nisu potrajali ni dvije godine: Glumica se razvodi od supruga s kojim se dva puta vjenčala

Glumci Zoë Kravitz i Karl Glusman u vezi su od 2016. godine, nakon što su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Javnosti još nije poznato zašto je od dva vjenčanja i naizgled idilične veze došlo do zahtjeva za razvodom braka samo dva dana prije ovog Božića.

Zoë Kravitz, kći glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet, u ljubavnim je problemima.

32-godišnja glumica koja je veliku pažnju publike privukla ulogama u seriji "Velike male laži" i "Pobješnjeli Max: Divlja cesta", nakon samo 18 mjeseci braka podnijela je zahtjev za razvod od glumca Karla Glusmana.

image
Par se prvi put vjenčao u tajnosti, a zatim i u Parizu, u dvorcu Zoeina oca Lennyja Kravitza
JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP/PROFIMEDIA

Bili su zaljubljeni preko ušiju

Par se počeo viđati 2016. godine, a Zoë, tada zaljubljena preko ušiju, za magazin Rolling Stone izjavila je da "pred njim može biti najčudnija verzija sebe".

"Tako je opuštajuće biti kraj nekoga tko te razumije tisuću posto", govorila je.

Zaljubljeni glumci po prvi su se put vjenčali u tajnosti, a zatim obnovili zavjete u Francuskoj u raskošnom domu njezina oca Lennyja Kravitza.

Na vjenčanju u Parizu s njima su slavili njezina majka Lisa Bonet i suprug Jason Momoa te glumice Nicole Kidman, Laura Dern, Shailene Woodley i Reese Witherspoon s kojima se zbližila na snimanju serije "Velike male laži". Među slavnim gostima našli su se i Denzel Washington te Chris Pine, kao i manekenka Cara Delevingne s tadašnjom djevojkom Ashley Benson.

image
Kolegice iz serije "Velike male laži" bile su uz Zoe na vjenčanju u Francuskoj
SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA SIPA

Nitko ne zna 'gdje je puklo'

Zoë je otkrila i da je prosidba bila vrlo intimna - Karl je namjeravao 'kleknuti' u Parizu, no u zadnji se čas predomislio te svoju dragu upitao želi li se udati za njega u njihovom stanu. "Bila sam u trenirci, mislim da sam bila malo pijana. Srce mu je tako jako lupalo da sam se zabrinula za njega", otkrila je Zoë.

Razlozi zbog kojih se Zoë i Karl razvode još nisu poznati javnosti.

Linker
24. travanj 2024 00:48