Nives Celzijus
 Vedran Peteh
POKAZALA SVOJE MEZIMCE

Nives Celzijus otvorila dušu: 'Stara si, debela, mršava, propala, jadna si, sama si, proš'o ti je voz'

Popularna pjevačica ovoga puta nas je počastila jednim misaonim statusom koji puno otkriva o njoj kao osobi, a posebno njezine životne prioritete. Za karijeru nema brige, jer je stabilna, ali na klincima ima još itekako 'posla', odgoj djece u današnje je vrijeme pravi izazov, no Nives suvereno vlada i tom 'disciplinom'.

Nives Zeljković (38) ili u narodu poznata kao Nives Celzijus često na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje svakodnevice. Nađe se tu zanimljivih fotki, malo provokativnih za fanove, ali i one nježne obiteljske, ovoga su puta na rad došli njezini mezimci Taisha i Leone.

''I tako dođemo mi žene u neke godine, točnije pređemo tridesetu i redovito nas krenu častiti opisima: stara si, debela si, mršava si, propala si, nitko te neće, jadna si, sama si, prošao je tvoj voz i sl. Ova s vozom mi je apsolutni favorit. Iskreno ne znam jesam li sve to i nije mi ni bitno. Možda je neki voz i prošao, ali taj sigurno nije ni bio moj. Ne osjećam da sam jedna od onih koja izgubljeno iščekuje vozove, usnule negdje u daljini. Ja sam ona koja je ostala na stanici željene destinacije, nasmijana i ispunjena srca s ljudima s kojim želim dočekati onaj moj posljednji'', napisala je Nives na Instagramu.

Nivesin ''voz'' sigurno nije prošao, a poanta ove objave bila je da su joj djeca sve i da uz njih želi biti čitav život, sada dok su manji kao osoba koja se brine za njih, a kasnije kao potpora i životna pratiteljica koja će uvijek biti uz njih.

Zagreb, 050319.
Ulica Rudolfa Kolaka 12.Nova TV predstavila nove kandidate showa Ples sa zvijezdama.
Na fotografiji: Nives Celzijus Zeljkovic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas
Nives u showu Nove TV.

Uz užurbani život koji vodi, karantena joj je dobro došla, jer je napokon mogla provoditi dovoljno vremena s djecom, baviti se online školom i zabavljati se svakodnevnim ''vragolijama'' koje su joj priređivali.

''Prednost ostajanja doma je što svoje voljene možete zagrliti u svakom trenutku", napisala je Nives Celzijus uz objavu fotografije s kćeri Taishom.

Nives je posvećena sinu Leoneu (15) i kćeri Taishi (13) koji joj ljubavi daju na kilograme. ''Naoružavaju me samopouzdanjem koje mi nedostaje'', kaže Nives. Njezine objave jako zabavljaju Instagram pratitelje, tako je nedavno sve upoznala s rasporedom svojih majčinskih obveza pa je tako opisala kako izgleda jedan dan kod kuće.

''Očekuje me rad na dvotjednoj turi veša za peglanje, dva ručka jer mi je jedno dijete vegetarijanac, a drugo pak ne može zamisliti ručak bez mesa, geografija i povijest koje pišu slj. tjedan, bezbrojno ponavljanje još od petka da pročitaju lektiru do kraja i napišu je.", dobacila je popularna Nives.

Čitajte i:

Nives Celzijus o propalom braku s Dinom Drpićem: 'Iz njega nisam izašla nešto pametnija'

Obožavaju isti modni potpis: Trendi šetnja kroz grad Nives Ivanišević i Doris Pinčić Rogoznice

Nives Čanović – tko je Goranova nova supruga koja je oduvijek maštala o muškarcu koji joj pruža sigurnost

Muke Nives Celzijus: 'Imam bolove u leđima, zaradila sam masnice i ostala bez pola noktiju'

Nives Celzijus ovog proljeća ima najljepšu dugu cvjetnu haljinu

Domaćica od formata: Nives zadivila kućnim majstorijama na terasi, otkrila tko živi ispod nje

Finale TLZP-a: Kraljica transformacija Nives Celzijus odnijela pobjedu energičnim nastupom

VIDEO: Nives Celzijus 'Ona je čvrsta, arogantna i samosvjesna. Sve ono što ja nisam'

Rijetko viđeno izdanje Nives Celzijus na špici

Linker
15. listopad 2021 08:24