gerard se ne da!

Nova ljubav niti tri mjeseca nakon teškog prekida? Ovako okorjeli zavodnik liječi slomljeno srce

Holivudski glumac Gerard Butler krajem kolovoza okončao je ljubavnu vezu s dizajnericom Morgan Brown. Po običaju, nakon prekida otišao je u Meksiko, gdje u Tulumu liječi srce od ljubavnih patnji.

Okorjeli zavodnik Gerard Butler odmara ovih dana u Meksiku, gdje fotografi uživaju u poslasticama koje im glumac daje. Njegov ljubavni život omiljena je tema svjetskih medija pa su paparazzi jedva dočekali uhvatiti glumca s nepoznatom djevojkom - i to svega tri mjeseca nakon što je prekinuo ozbiljnu ljubavnu vezu.

Vječni neženja nedavno je, naime, prekinuo s Morgan Brown, a sve zbog toga što se navodno nije želio skrasiti. Vjetar je, naprosto, vezat' ne može pa je Butler odlučio nakon šest godina turbulentne veze definitivno prekinuti s Morgan.

image
Butler uz atraktivne djevojke odmara u Meksiku.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nije dugo tugovao, 50-godišnji Gerard već je u naručju navodne nove djevojke, s kojom odmara u Tulumu u Meksiku.

Iako nisu razmjenjivali nježnosti pa time niti potvrdili romansu, Butler i nepoznata djevojka djelovali su jako blisko te se već šuška da se radi o njegovoj novoj ljubavi. Možda mu je atraktivna djevojka tek prijateljica s kojom se ovih dana provodi. No, obzirom na njegovu ljubavnu prošlost - teško je povjerovati da je ostao imun na šarm nove žene u njegovom okruženju.

Butler je s dizajnericom Morgan Brown u proteklih šest puta prekinuo dva puta. Hoće li obnoviti ljubav ili će u Tulumu, gradu u kojem već po pravilu vida ljubavne rane, pronaći novu romansu - ostaje vidjeti. Ovaj zavodnik itekako je svjestan vlastitog statusa.

Čitajte i:

Prekid iz vedra neba: A prije nekoliko tjedana su se strastveno ljubili na ulici kao da je sve savršeno

Strast preko maske: Simpatičan izljev nježnosti Gerarda Butlera i djevojke Morgan oduševio prolaznike

Linker
24. travanj 2024 09:57