TOP TEMA NA TWITTERU

O outfitu Belle Hadid ne prestaje se pričati: Crvenim tepihom prošetala u kreaciji za pamćenje

Manekenka Bella Hadid ponovno se našla na meti kritika zbog outfita u kojem je jučer prošetala crvenim tepihom na filmskom festivalu u Cannesu.

Najbolje, ali i najkontroverznije modne kreacije najčešće se viđaju na crvenom tepihu. Glamur, raskoš i različiti modni izričaji u opisu su svakog filmskog festivala u Cannesu, pa su tako i ove godine modne kombinacije poznatih dama ostale zapamćene.

image
Cijeli look Bella je upotpunila jednostavnim sandalama na visoku petu.
ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Pažnju je modnim odabirom ovoga puta privukla manekenka Bella Hadid koja je crvenim tepihom u Cannesu prošetala u dizajnerskoj haljini koja ne pokriva grudi, što je Bella nadomjestila velikom ogrlicom od mesinga dizajnera Daniela Roseberryja.

image
Bella Hadid nosila je kolekciju modne kuće Schiaparelli.
CATARINA+PERUSSEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bella Hadid - na meti moćnika! Kako se najtraženije ime modnog svijeta našlo usred palestinsko-izraelskog sukoba?

Velika pozlaćena ogrlica oblikom inspirirana ljudskim plućima bila je jedino čime je Bella pokrila grudi, zbog čega je postala top tema na Twitteru. Dok jedni kreaciju smatraju neukusnom, drugi su oduševljeni novom kolekcijom.

Duga crna haljina koju je Bella nosila, inače je dio jesenske kolekcije modne kuće Schiaparelli, podstavljenih je ramena i u potpunosti otkrivenog dekoltea.

image
Odabrala je najupečatljiviju kreaciju.
CATARINA+PERUSSEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kopirajte look! Gigi Hadid u odjevnim komadima idealnim za promjenjive proljetne dane

Jednu od najupečatljivijih kreacija iz nove kolekcije na prikazivanje filma "Three Floors" talijanskog redatelja Nannija Morettija, nosila je upravo Bella podupirući tako poznatog dizajnera. Cijeli look manekenka je upotpunila jednostavnim sandalama na visoku petu i punđom.

Linker
18. travanj 2024 19:09