idilična atmosfera

Obiteljski odmor u Dubaiju: Georgina blista u trudnoći i puni baterije uz Ronalda i djecu prije dolaska još dva člana

Zaručnica slavnog nogometaša, o kojoj je 27. siječnja izašao dokumentarac na Netflixu, očekuje blizance - curicu i dečka.

Nakon što je prije četiri dana objavila dokumentarac "Ja sam Georgina" i to na svoj 28. rođendan, influencerica i zaručnica portugalskog nogometnog asa, Georgina Rodriguez odlučila je malo odmoriti sa svojom obitelji u Dubaiju.

Trenutke potpune uživancije podijelila je na svom Instagram profilu, otkrivši da je njezin trudnički trbuh sve veći. U društvu Ronalda i njihovu djecu - četverogodišnje blizance Evu Mariju i Matea; četverogodišnju kći Alanu Martinu te i 11-godišnjeg sina Cristiana Jr.-a, Georgina se opustila u svijetloplavom bikiniju, s maramom na glavi u istoj nijansi.

"Tako sam ponosna na svoju predivnu obitelj. Ovdje u Dubaiju snovi se zaista ostvaruju", napisala je Georgina ispod fotografije sretne obitelji.

Čitajte i: Sirota mala bogatašica: Georgina otkriva kako je iz gradskog autobusa uskočila na suvozačko sjedalo Bugattija

Ronaldo je u međuvremenu podijelio istu fotografiju na svom računu, no poruku je napisao na arapskom: "Hvala Dubaiju na dobrom provodu. Hvala Dubaiju na toplim osjećajima. Hvala Dubaiju što pruža najljepše obiteljske trenutke". Pritom je dodao da je Dubai njegov drugi dom.

Ronaldo je vijest da će dobiti blizance otkrio još u listopadu te je podijelio fotografiju na kojoj on i Georgina leže u krevetu i drže fotografiju ultrazvuka.

Georgina u svom dokumentarcu prikazuje svakodnevni život s Ronaldom i svoj emocionalni portret te kako je od prodavačice postala djevojka jednog od najpoznatijih nogometaša na svijetu.

Čitajte i: Georgina u nadolazećem dokumentarcu progovara o životu s Ronaldom: ‘Nekad jedva čekamo da ode iz kuće‘

"Od prodavačice luksuznog nakita, odjeće i modnih dodataka preko noći sam postala žena koja sav taj luksuz nosi i pokazuje na crvenom tepihu. A kao partnerica najpraćenije osobe na svijetu na društvenim mrežama ubrzo sam i sama stekla milijune pratitelja", izjavila je Georgina Rodriguez koja trenutačno ima trideset milijuna followera na Instagramu.

Linker
24. travanj 2024 01:52