POZNATO TV LICE

Odmor na otoku strasti: Simon Cowell uživa s partnericom s kojom je nekad bio u središtu skandala

Simon Cowell s partnericom Lauren Silverman i njihovim sedmogodišnjim sinom i ovoga ljeta uživa na rajskim plažama Kariba. Nikad nije bio u boljoj formi, a već godinu dana radi na tome da u svojoj svakodnevici umanji stres.

Englez Simon Cowell (61), lovac na talente u brojnim TV showovima, hektični je London zamijenio rajskim karipskim plažama. S partnericom Lauren Silverman (43) i sinom Ericom (7) odmara se na Barbadosu, gdje je uživao u brzoj vožnji na jet skiju - iako je prije manje od godinu dana operirao kralježnicu nakon pada s električnog bicikla.

Ugrađeni su mu vijci i metalne šipke pa je dobio nadimak ‘željezni čovjek’, što nikako nije bio kad ga je prijatelj, milijunaš Andrew Silverman, upoznao s Lauren - svojom tadašnjom suprugom. Bilo je to 2006. baš na Barbadosu, što je za Andrewa bila fatalna pogreška: Lauren se zaljubila u Simona i ostala s njim trudna prije negoli se razvela.

image
Iako je prije manje od godinu dana operirao kralježnicu, lovac na talente uživa u adrenalinskoj vožnji.
PROFIMEDIA

Opće je poznato kako Simon gaji veliku ljubav prema Karibima kao ljetnoj destinaciji, a gotovo svako ljeto, unazad nekoliko godina, prakticira vožnje na skuteru za vodu. Voditelj se posljednjih godinu dana usmjerio k potpunoj regeneraciji tijela i uma, nakon što je imao povredu leđa. Poznato televizijsko lice hoda nekoliko sati dnevno, poslovne sastanke održava ujutro, umjesto dosadašnje prakse kad je noćima ostajao budan, a požalio se kako tijekom cijelog života nije toliko nosio tenisice koliko u posljednjih nekoliko mjeseci.

Čitajte i: Ni nakon sedam godina veze je ne želi oženiti: Djevojka koju je preoteo prijatelju na rubu je živaca

"Osjeća se bolje nego ikad. Nikada nije bio tako fit", rekao je izvor za Mail Online. Ozbiljniju povredu leđa zbog koje je završio i na operaciji te terapijama zadobio je prilikom pada s električnog bicikla.

Linker
23. travanj 2024 14:42