KONAČNO!

Oduševit će vas njezin novi kraj! Ella Dvornik s obitelji preselila u željeni dom pa se pohvalila na Instagramu

Svatko tko je bar jednom selio, zna koliko je naporno pakirati stvari i pripremati sve za novi početak. Takve slatke muke donedavno je proživljavala poznata domaća influencerica Ella Dvornik! Iako još uvijek, prema posljednjoj objavi na Instagramu nije raspakirala stvari, konačno je uselila u novi dom sa suprugom Charlesom Pearceom, te kćerkicama Bali Dee i Lumi Wren!

Domaća influencerica Ella Dvornik, njezin suprug Charles Pearce i njihove kćerkice Bali Dee te Lumi Wren pronašli su novi dom u Istri!

"Jos malo i sve smo prenijeli, onda slijedi raspakiravanje! Ako ne dobijem bar jedan trbušni mišić, đaba mi sav trud", napisala je u opisu fotografije na Instagramu.

"Dobrodošla u Istru", "Sretno u novom početku!", "Dobrodošla i sretno ti bilo u našem raju", samo su neki od komentara pratitelja domaćoj influencerici. Kao i uvijek, tako se i ispod ove Elline objave potkrio pokoji šaljivi komentar poput "Volontirat ću za raspakiravanje". Sudeći po Ellinim posljednjim objavama o mukama oko pakiranja i selidbe, vjerujemo da joj se ta ideja ne čini lošom!

Čitajte i: Potraga je napokon gotova! Ella i Charles uskoro sele u okolicu Rovinja: ‘Ne mogu spavati noćima‘

Nešto kasnije, Ella je podijelila i "priču" na Instagramu s pogledom na novi vrt i dvorište puno zelenila!

Influencerica je inače poznata po tome što na društvenim mrežama redovito dijeli trenutke iz svakodnevnog života, pa su tako njezini pratitelji već dobro upoznati s njezinim kćerkicama, svakodnevnim aktivnostima, radostima, ali i pokojim problemima.

image
Selidbu je najavila u rujnu prošle godine!
INSTAGRAM

Selidbu u toplije krajeve influencerica je najavila još u rujnu prošle godine, požalivši se da ima sve manje strpljenja za život u Zagrebu te da s obitelji planira preseliti u Istru, dok je u travnju otkrila kako je konačno završila potragu za kućom. To je, naime, treća selidba otkako je sa suprugom u Hrvatskoj.

Čitajte i: Ella Dvornik u strahu od potresa pobjegla u Istru: Tamo se uskoro i seli, a u vidu ima čak dvije kuće

"U svakom slučaju, najteže mi pada e-mail koji sam poslala danas u vrtić da ispišem Lumi i Balie. To me baš jako zaboljelo. Iako se Balie veseli novoj kući i novom vrtiću, i znam da nije strašno. Stalno si mislim hoće li joj biti teško bez njenih frendica" objavila je Ella nedavno.

Linker
18. travanj 2024 19:38