NETFLIX/THE HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA
simpatična zvijezda

Omiljeni glumac i komičar danas slavi rođendan, ima hit na Netflixu, a u njemu priča i na hrvatskom

Popularni američki glumac i komičar Kevin Hart danas je napunio 42. godine, a rođendan je dočekao u sjajnom društvu.

Popularni američki glumac i komičar Kevin Hart danas je napunio 42. godine, a rođendan je dočekao u sjajnom društvu.

Američki glumac i komičar Kevin Hart danas je napunio 42 godine pa je s obožavateljima na Instagramu podijelio emotivne misli.

"Ulovio sam ovaj ludi pogled i pomislio koliko sam blagoslovljen i sretan što sam još uvijek ovdje i što vidim još jednu godinu života .... sutra kad ću napuniti 42, ne mogu biti sretniji. Život je kao vlak smrti ... ima uspona i padova, ali na kraju ćemo svi imati svoju priču. Živi svoj život za sebe .... Živi, voli i smij se! Volim vas sve", napisao je sinoć Kevin u opisu objave ispod koje su mu obožavatelji i pratitelji čestitali rođendan.

Čitajte i: Sletjeli u provaliju: Kevin Hart teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

U mnogima omiljenim filmovima upravo je Kevin Hart u glavnoj ulozi, a od polovice lipnja možemo ga gledati na Netflixu i u filmu "Očinstvo". FIlm je to koji je pobudio posebno zanimanje i u Hrvatskoj, i to ne samo zbog Kevina, već zbog činjenice da glavni lik u jednom trenu mora na službeni put u Hrvatsku te ga njegov kolega, oženjen Hrvaticom, uči da se "be quiet" na hrvatskom kaže: "Začepi", što i sam Kevin Hart izgovori.

Čitajte i: Supruga slavnoga glumca ispričala kako je u trudnoći saznala da ju vara

Inače, radnja se vrti oko Matthewa Logelina, čovjeka čija žena umire nakon carskog reza pa ostaje sam s novorođenom kćerkicom. FIlm je inače baziran na blogu tate koji je uistinu prošao kroz to bolno iskustvo.

Linker
26. travanj 2024 19:15