Loše vijesti za fanove

Opet joj nije dobro: Celine Dion najavila otkazivanje turneje ‘Courage‘ u Sjevernoj Americi

Zbog jakih i dugotrajnih grčeva u mišićima, slavna kanadska pjevačica je odgodila dugoočekivane i najavljivane koncerte u Las Vegasu u listopadu, a sad je odgodila još nekoliko.

Pjevačka zvijezda Celine Dion ponovno iz zdravstvenih razloga otkazuje koncerte, piše USA Today.

- Nadala sam se da ću biti spremna vratiti se na pozornicu, ali shvaćam da moram biti strpljivija, obavijestila je obožavatelje zvijezda na svom Twitter profilu.

Celine, čiji su nastupi morali biti odgođeni zbog pandemije, već je otkazala nastupe zakazane u Las Vegasu, na zapadu Sjedinjenih Država, između studenog 2021. i veljače 2022.

Čitajte i: Celine Dion narušeno zdravstveno stanje: ‘Osjećam se tako loše što sam razočarala obožavatelje‘

Trebala je 9. ožujka nastaviti turneju u Denveru, a do 22. travnja trebala je nastupiti u još 15 gradova u Sjedinjenim Državama, ali i Kanadi.

Ti su nastupi sada također otkazani jer oporavak zdravlja pjevačice, koja pati od "teških i upornih grčeva mišića" koji je sprječavaju da nastupa na pozornici, "traje duže nego što je očekivala", navodi se u priopćenju tvrtke koja je zastupa.

Podsjetimo, Celine Dion je odradila prve 52 predstave turneje prije početka pandemije koronavirusa u ožujku 2020.

Predstave europskog dijela turneje "Courage" još uvijek su na rasporedu. One bi trebale početi 25. svibnja u Birminghamu u Velikoj Britaniji.

- Biti ću vrlo sretna kada ozdravim, kada pandemija bude iza nas i kada se ponovo popnem na pozornicu, rekla je glazbena diva.

Linker
25. travanj 2024 18:36