Ponosna mama

Opet zajedno s najdražim dečkima: Konačno je došlo vrijeme za sreću i uživanje Britney Spears

Pjevačica je na izlasku sa sinovima poželjela pogledati izložbu najpoznatijih radova Van Gogha u Los Angelesu, a momci su pristali. Istrpjeli su i zajedničko fotografiranje s mamom jer znaju koliko joj to znači.

Da se pitalo Seana Prestona (16) i njegovog brata Jaydena Jamesa (16), za prvi javni izlazak s mamom nakon tko zna koliko vremena vjerojatno ne bi izabrali multimedijalnu izložbu najpoznatijih radova Van Gogha, koliko god spektakularna bila. Ali kad njihova majka, pop zvijezda Britney Spears (39), poželi otići s njima na izložbu, tinejdžeri će, osim obilaska svjetlosnih instalacija kojima su u Los Angelesu ‘oživljena’ platna genijalnog slikara, istrpjeti i zajedničko fotografiranje. Doduše, mlađi Jayden James navukao je masku preko cijelog lica, no stariji je pozirao kako treba jer zna koliko to njihovoj mami znači. A ona je fotografije oduševljeno podijelila pratiteljima (među kojima se nalazi mnogo članova pokreta Free Britney) jer nakon toliko nedaća s kojima se nosila 13 godina, a oni su je bezrezevno podupirali, s njima želi dijeliti i sreću kad je sa svojim momcima.

- Izložba je cool, dobili smo VIP obilazak pa nitko osim nas nije bio tamo. Bila sam s najdražima koje nije briga ispadnem li blesava čim otvorim usta - iskreno je napisala.

Čitajte i: Nakon dugih 13 godina nazire se kraj mučnoj borbi Britney Spears: Svi su se okomili na oca, a pop zvijezda upire prstom na nju: ‘Uništila mi je život‘

Dugačak put do slobode

Nije pobliže opisala kako je i zašto “ispala blesava” no trnovit put kojim je prošla boreći se za ukidanje konzervatorija, o čemu će sud donijeti odluku 12. studenog, dokazuje da pop zvijezda vlada svojim životom i zaslužuje slobodu nakon pretrpljene patnje. Najveća muka bila joj je odvojenost od sinova. Njezin bivši suprug, reper Kevin Federline s kojima ih je dobila, nije joj po tom pitanju stvarao probleme u odnosu na ograničenja koja joj je nametao otac Jamie Spears. No, uskoro bi se sve moglo promijeniti. Prošlog mjeseca o tome se za magazin People oglasio i Mark Vincent, odvjetnik Kevina Federlinea.

- Njihovi sinovi trebali bi imati koristi nakon što se njihova majka riješi najvećeg stresa. Imali bi mamu u njenom najboljem izdanju. Potvrdio je to magazinu People i izvor blizak pjevačici. - Nada se da će sada moći više viđati svoje dječake - rekao je.

Kako Britney izgleda u najboljem izdanju, vidjelo se tijekom izlaska s dečkima. Nasmiješena i vedra, zračila je optimizmom. U rujnu, kad njezini sinovi slave rođendan, na Instagramu se pohvalila da su izrasli u "iznimno neovisne male muškarce". Nedugo nakon toga podijelila je njihove fotografije kad su bili mali. I postavila pitanje dobro znano svim majkama: "Zašto ne mogu zauvijek ostati bebe?”

Linker
18. travanj 2024 07:26