NASMIJALA SVE

Ornela Vištica oduševljava kao bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović - izvela je performans ispred Pantovčaka

Na svome Instagram profilu glumica je podijelila video gdje ispred Pantovčaka glumi Kolindu. Već dobro uvježban hod i govor je tu zahvaljujući ulozi koju ima u satiričnom kazalištu Kerempuh.

"Vratila sam se", rekla je glumica Ornela Vištica. Poznat glas, malo drugačiji stas, prepoznatljiva odjeća i kosa. Glumica je utjelovila bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović i pritom nasmijala svoje pratitelje. Performans je objavila na svome Instagramu, a izvela ga je ispred predsjedničke "utvrde" na Pantovčaku.

Riječ je o predstavi satiričnog kazališta Krempuh Predsjednici&ca (Pretposljednja večera), nastala prema tekstu Tarika Filipovića i Borisa Svrtana. Uloga Kolinde pripala je Orneli.

Franju Tuđmana igra Tarik Filipović, Stjepana Mesića igra Hrvoje Kečkeš, Ivu Josipovića Siniša Miletić, a Josipa Broza Tita Boris Svrtan.

Premijeri predstave koja je bila u listopadu prošle godine prisustvovala je i bivša predsjednica.

"Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na vlastiti račun. Pa zar stvarno toliko gestikuliram?! Ornela Vištica je sjajna", komentirala je tada Kolinda.

Bivša predsjednica se također može pohvaliti glumačkim iskustvom. Prošle godine na jedan dan bila je dio glumačke ekipe serije "Dar Mar" te je "utjelovila" samu sebe.

"Sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu", komentirala je tada za Jutarnji list.

Linker
18. travanj 2024 19:27