Bennifer 2.0

Osmjesi i nježnosti na crvenom tepihu: Za prvo službeno pojavljivanje Jen i Ben odabrali su Veneciju

Dvadeset godina stariji i pametniji, ali fizički kao da nisu ni dana ostarjeli, nekadašnji zlatni par Hollywooda pokazao da i dalje nije izgubio sjaj.

Veličanstvena potvrda obnovljene veze dvoje glumaca Jennifer Lopez (52) i Bena Afflecka (49) dogodila se na crvenom tepihu 78. Venecijanskog festivala i to na premijeri novog Affleckovog filma "Posljednji dvoboj". Skladni i zaljubljeni baš kao i prije 20 godina, no sada su Jen i Ben bili i mnogo opušteniji, pogotovo Affleck koji je inače poznat po svom ozbiljnom izrazu lica. No uz svoju novu/staru partnericu nije mogao skinuti osmijeh s lica.

image
Ben Affleck i Jennifer Lopez dolaze na crveni tepih prvi put nakon obnavljanja veze
ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Čim su izašli iz limuzine pred mnoštvo fotografa, glumci su se primili za ruke, pozicionirali se na crvenom tepihu i nisu dali da im išta poremeti dobro raspoloženje. Držali su se za ruke, grlili se, šaputali, hihotali, a pao je i pokoji poljubac. Bennifer, kako su ih još početkom 2000.-ih mediji nazvali, u svom drugom izdanju izgledaju zaljubljeniji nego ikad.

Za svoj prvi zajednički službeni izlazak Ben i Jen su se i propisno uredili. Affleck je nosio klasičan crni smoking s leptir mašnom, a Jen je obukla bijelu haljinu s dubokim dekolteom optočenim svjetlucavim kamenčićima dizajnera Georgesa Hobeika iz kolekcije za jesen 2021., od nakida odabrala je Cartierove dijamante.

image
Cijelo su vrijeme šaputali i šalili se
ABACA PRESS/PROFIMEDIA
image
ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zlatni par tabloida opet zajedno? Jenifer Lopez i Ben Affleck na romantičnom putovanju, prisjetili smo se njihove priče

Proljeće im donijelo ljubav

U filmu koji su promovirali Ben Affleck igra grofa Pierrea od Alencona, a za povijesnu dramu "Posljednji dvoboj", zajedno s prijateljem Mattom Damonom je po istoimenom romanu napisao i scenarij.

Par je romansu obnovio ovog proljeća u travnju, nakon što je Lopez raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom zbog njegove navodne nevjere. No Jen nije dugo tugovala nego je obnovila kontakt s bivšom ljubavi, koji je posljednjih godina imao nekoliko veza s mlađim kolegicama, no nije propuštao u intervjuima hvaliti svoju bivšu djevojku - Jennifer Lopez.

image
Došli su na premijeru filma 'Posljednji dvoboj'
ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 16:37