Ne ponovilo se

Oteta u Mozambiku: Zbog stravičnog iskustva Rebel Wilson još uvijek ima traume

Tijekom putovanja u Afriku, poznata glumica doživjela je nešto čega se boje svi koji putuju u ‘opasne‘ zemlje, no, srećom, sve je dobro završilo.

Australska glumica Rebel Wilson, koja je nedavno šokirala javnost doslovno prepolovivši svoju kilažu, otkrila je da je doživjela stravično iskustvo koje neće tako lako zaboraviti. Naime, Rebel je u posjetu Africi bila oteta - nepoznati muškarci su je zatočili preko noći i prijetili oružjem.

"Jednom sam u Africi bila oteta. Bilo je to u ruralnom dijelu Mozambika. Nekoliko žena i ja smo se vozile na kamionu kada su do nas došli ljudi s drugim kamionom koji je bio pun oružja. Imali su velike puške i naredili nam da odmah siđemo sa svog vozila. Odveli su nas u kuću koja se nalazila na osami. Tada sam shvatila da se dobro snalazim u kriznim situacijama. Ponašala sam se poput vođe tima. Kad su nas ostavili same, rekla sam drugim djevojkama da se uhvatimo za ruke jer sam se bojala da bi tijekom noći mogli uzeti jednu od djevojaka i učiniti tko zna što", ispričala je glumica u showu "Straight Talking".

Srećom, sve se dobro završilo i sljedeće jutro djevojke su puštene.

"Nismo ozlijeđene, a muškarci su sutradan došli i rekli: 'Vaš je kamion sada spreman. Možete ići.' Nismo postavljale nikakva pitanja. Vratile smo se na kamion i brzo napustile tu lokaciju, a nekoliko sati kasnije smo prešle i južnoafričku granicu. Mislim da su nas možda ti tipovi koristili za krijumčarenje ilegalnih stvari na dnu kamiona", zaključila je Wilson.

Godina promjene

Inače, Rebel Wilson je 2020. proglasila godinom zdravlja jer je izgubila čak 28 kilograma, nakon što je pretila je bila punih 20 - polovicu svog života. Prije je, kazala je, jela je vrlo lošu hranu i borila se s time da bude zdrava. Nakon što je spoznala da joj prehrana s visokim udjelom proteina odgovara postigla je što je htjela.

Rebel Wilson dostigla željenu težinu: Rigorozan tempo dao je rezultate

"Moje tijelo dobro reagira na proteine", kazala je i dodala da od te prehrambene skupine najčešće jede losos, pileća prsa i proteinske šejkove. "Nutritivno, jedino što pokušavam napraviti je da ostanem ispod 1500 kalorija, zbog svog tipa građe. Ako želim izgubiti težinu tog tjedna, moram unijeti manje od 1500 kalorija svakog dana", objasnila je Rebel svoj tempo mršavljenja.

No, osim što je promijenila prehranu, počela je i redovito vježbati u čemu joj je pomogao njezin dečko Jacob Busch, s kojim trenutno putuje Meksikom. "On je gospodin, ima vrlo stare manire i dobro se ponaša prema njoj. Također je vrlo svjestan zdravlja i motiviraju jedno drugo ", rekao je jedan od izvora bliskog paru.

Linker
19. travanj 2024 10:04