Getty Images
LICE O KOJEM SE PRIČALO

Otkriveno zašto je Victoria Beckham bila namrgođena na vjenčanju

Zna se da se ona rijetko kad smije u javnosti, ali mnogi su joj zamjerili što je na vjenčanju godine izgledala potpuno nezainteresirano i ljuto. Ipak, čini se kako je za sve kriv njezin suprug.

Zna se da se ona rijetko kad smije u javnosti, ali mnogi su joj zamjerili što je na vjenčanju godine izgledala potpuno nezainteresirano i ljuto. Ipak, čini se kako je za sve kriv njezin suprug.

Na vjenčanje princa Harryja i bivše glumice Meghan Markle svi su stigli sa širokim osmijehom na licu. Svi, osim modne dizajnerice Victorije Beckham. Iako je poznato da se ona stvarno rijetko smije u javnosti, mnogi su joj prigovorili zbog namrgođenog lica, a u kombinaciji s tamnoplavom haljinom mnogima je izgledalo kao da je na karminama, a ne na vjenčanju. Ipak, čini se kako je 44-godišnja dizajnerica zapravo bila ljuta na svojeg supruga – bivšeg nogometaša Davida Beckhama.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19: Victoria Beckham and David Beckham arrive at the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Nakon što su fotografije na kojima je ona namrgođena obišle pola svijeta otkriveno je da je razlog za to druga žena. Naime, njezin suprug David Beckham (43) je večer prije u Soho Farmhouse častio producenticu i event menadžericu Karu Keble-White koja je podijelila i njihov selfie - sada već izbrisan. Bar se nalazi nedaleko Beckhamove kuće, a s njim je bio i ostatak obitelji.

Ipak, čini se kako Victoria nije bila zadovoljna s ponašanjem svojeg supruga te večeri što se preslikalo i na idući dan kada su zajedno stigli na vjenčanje godine. S obzirom na to da je 2000-ih bila suočena s čak nekoliko navodnih Beckhamovih nevjera, 44-godišnja dizajnerica sada puše i na hladno.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  David Beckham and Victoria Beckham arrive at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Odd ANDERSEN - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
David Beckham i Victoria Beckham

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19:  David and Victoria Beckham attend the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. Prince Henry Charles Albert David of Wales marries Ms. Meghan Markle in a service at St George's Chapel inside the grounds of Windsor Castle. Among the guests were 2200 members of the public, the royal family and Ms. Markle's Mother Doria Ragland.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Getty Images
David i Victoria Beckham

Linker
26. travanj 2024 12:47