FOTOGRAFIJE: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
HIT NA POMOLU

Ovaj video Selene Gomez u samo 12 sati pregledalo je već dva milijuna ljudi

Nakon što je fanove diljem svijeta iznenadila objavom singla ‘De Una Vez‘, svoje prve pjesme na španjolskom jeziku nakon deset godina, uspješna glazbenica nastavlja u tom tonu - danas je predstavila ‘Baila Conmigo‘ ft. Rauw Alejandro, zajedno s pratećim videospotom.

Ovime je Selena Gomez ujedno potvrdila i objavu EP izdanja "Revelación", koje stiže 12. ožujka. Novi EP sadržavat će ukupno sedam pjesama, i to na španjolskom jeziku, a za produkciju izdanja zaslužni su Tainy i NEON16.

"Iznimno sam ponosna na svoje latino korijene i osjećala sam se osnaženo ponovno pjevati na španjolskom jeziku" otkrila je Selena Gomez te nadodala: "Uložila sam puno truda i rada kako bih imala pravilan izgovor. Iznimno poštujem publiku kojoj je ova pjesma namijenjena. Naravno, želim da svi uživaju u mojoj glazbi, ali s ovim izdanjem se direktno obraćam svojoj fan-bazi španjolskog govornog područja te odajem počast svojim korijenima - i jako sam uzbuđena zbog toga."

Pogledajte video

U novoj pjesmi "Baila Conmigo" ("Dance With Me") pridružio joj se portorikanski reper i pjevač Rauw Alejandro, dok je za prateći videospot zaslužan redatelj Fernando Nogari. Video u manje od 12 sati od objave broji više od dva milijuna pregleda te je dosegnuo i #50 YouTube Trending liste u Hrvatskoj.

Posljednji Selenin album naziva RARE debitirao je na prvom mjestu Billboard Hot 200 ljestvice. Na izdanju se našao singl “Lose You To Love Me”, pomoću kojeg se prvi put u karijeri našla na prvom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice. Predstavljanje uspješnog albuma nije bio njeno jedino glazbeno ostvarenje u 2020 godini.

Popularna pjevačica prethodne je godine objavila kozmetičku liniju RARE Beauty, u sklopu koje je pokrenula zakladu Rare Impact, čiji je cilj skupiti 100 milijuna dolara namijenjenih onima koji nemaju pristup sredstvima za brigu o mentalnom zdravlju.

Linker
14. rujan 2021 22:34